Real Madridin entinen pelaaja ja johtaja, Jorge Valdano, otti kantaa Los Blancosin nykytilanteeseen Onda Ceron El Transistor -ohjelmassa.

Real on jo pudonnut Mestarien liigasta ja Copa del Reystä, ja La Ligakin on mitä todennäköisimmin karannut ulottumattomiin. Loppukauden ajan Zinédine Zidane hakee askelmerkkejä ensi kautta ajatellen.

Madridilaislehdistön mukaan Realin pukukopissa ovet käyvät molempiin suuntiin ensi kesänä. Yksi lähtijöistä on näillä näkymin Gareth Bale, joka saapui Realiin silloisella maailmanennätyssummalla kesällä 2013. Bale hankittiin Cristiano Ronaldon manttelinperijäksi, mutta walesilainen ei ole oikein missään vaiheessa onnistunut nousemaan hyökkäyksen uudeksi johtajaksi.

[readmore from=Real-Madrid]

– Ihmisille lupailtiin paljon, mutta hän [Bale] ei ole missään vaiheessa onnistunut täyttämään odotuksia. Hän on ollut voittamassa mestaruuksia, mutta hän ei ole suorittanut läheskään niin tasaisesti kuin mitä häneltä odotettiin.

Valdanon näkemyksen mukaan Balea olisi kuitenkin syytä peluuttaa, mikäli Real mielii maksimoida hyökkääjästä saatavan korvauksen.

– Jos Madrid haluaa rahastaa, Balen pitäisi olla avauskokoonpanossa. Zidanen prioriteetit ovat toisaalla. Hän haluaa kokeilla eri pelaajia ensi kautta varten.