Samuel Umtitin kotiinpaluu jäihin – Lyon-pomo toppuuttelee Barcan hyökkääjähankintaa

© Kuva: Getty Images

Barcelona aktivoitui siirtoikkunan toiseksi viimeisellä viikolla päästäessään useita pelaajiaan toisiin seuroihin joko sopimuksen purun tai pienen siirtokorvauksen kautta. Siirtoikkuna on auki vielä viikon, ja ainakin yhden myynnin toivotaan vielä tapahtuvan. Kyseessä on loukkaantumisherkkä ranskalaistoppari Samuel Umtiti, jolle Barcelona ei löydä riittävästi käyttöä.

26-vuotias Umtiti siirtyi Barcelonaan kesällä 2016 kasvattajaseurastaan Lyonista 25 miljoonan euron siirtosummalla. Tuoreimmat huhut ovat vieneet Umtitia takaisin kotiinsa Lyoniin, mutta Lyonin puheenjohtaja Jean-Michel Aulas pani noille huhuille sunnuntaina pisteen.

Aulas antoi lausuntojaan seuran siirtosuunnitelmista Canal +:n haastattelussa. Keskeiseksi ongelmaksi Aulas nimesi Umtitin korkean palkan, ja siksi hän pani huhulle lopullisen pisteen.

Samassa yhteydessä Aulas otti kantaa myös toiseen Barcelonan ja Lyonin väliseen huhuun. Barcelonan on uskottu tavoittelevan Hollannin maajoukkuepelaajaa ja Lyonin kapteenia Memphis Depayta hyökkäykseensä, mutta Lyon-pomon mukaan mitään tarjousta Barcelona ei ole miehestä tehnyt.

Lähde: Mundo Deportivo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.