Barcelonalle pistemenetys La Ligassa! – Toppari pelasti katalonialaisjätin tappiolta loppuhetkillä

© Kuva: Getty Images

Barcelona isännöi Granadaa maanantai-iltana Camp Noulla. Ottelu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin.

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman lähti otteluun mielenkiintoisella avauskokoonpanolla. Yusuf Demir ja Alejandro Baldé nousivat isäntien avaukseen. Baldé joutui tosin jättämään ottelun kesken avausjaksolla loukattuaan ilmeisesti selkäänsä.

Granada sai otteluun loistavan lähdön, kun Domingos Duarte puski vieraat johtoon jo toisella minuutilla kulmapotkun jatkotilanteesta. Granadan avaintoppari jäi vapaaksi takatolpalle ja pääsi puskemaan pallon maaliin ilman sen suurempia häiriötekijöitä.

Granada pysyi avausjaksolla hyvin Barcelonan vauhdissa. Barcelona ei kyennyt luomaan vaarallisia maalintekopaikkoja ensimmäisen puolen tunnin aikana. Barcelona otti pelin haltuunsa puolen tunnin jälkeen ja piti pelin jatkuvasti Granadan kenttäpuoliskolla, mutta todelliset huippupaikat loistivat poissaolollaan.

Toinen jakso oli selvästi Barcelonan. Granada puolusti syvällä, eikä päässyt pallon kanssa tekopaikoille. Barcelona sen sijaan rynnisti jatkuvasti kohti Granadan matalaa puolustusblokkia ja yritti murtautua sen sisään lukuisilla keskityksillä.

Ronald Araújo ja Luuk de Jong saivat maukkaita tekopaikkoja boksin sisällä ja lopulta Barcelona onnistui kuin onnistuikin nousemaan tasoihin, kun Araújo puski pallon maaliin 90. minuutilla.

Barcelona haki vimmatusti voittomaalia lisäajalla ja yritti pelata palloa boksiin Araújolle, de Jongille ja Gerard Piquélle, mutta Granada puolusti urhoollisesti ja nappasi tasapelipisteen mukaansa Kataloniasta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.