Chelsea ja Real Madrid iskivät yhteen keskiviikkoiltana Mestarien liigan välierien toisessa osassa.

Chelsea voitti ottelun 2-0 ja eteni Mestarien liigan finaaliin yhteismaalein 3-1. Chelsea kohtaa finaalissa Manchester Cityn, joka kukisti omassa välieräparissaan PSG:n yhteismaalein 4-1.

Toisen osaottelun ensimmäiset 20 minuuttia olivat varsin samanlaisia kuin viikko sitten pelatussa avausosassa. Chelsea oli pallon kanssa vaarallisempi, eikä Real Madrid saanut käytännössä mitään vaarallista aikaan pallonhallinnastaan huolimatta.

Karim Benzema pääsi laukomaan vaarallisesti, mutta Chelsea-vahti Ferland Mendy venyi upeaan torjuntaan. Se oli Real Madridin ainoa todellinen maalipaikka avausjaksolla.

Chelsea sen sijaan kykeni luomaan jo ensimmäiselläkin jaksolla lukuisia maalintekopaikkoja.

Timo Werner sai pallon maaliin, mutta osuma hylättiin paitsiona. Werner teki laillisen maalin 28. minuutilla päästyään puskemaan ylärimaan osuneen laukauksen tyhjään maaliin.

Toinen jakso totteli samaa kaavaa kuin ensimmäinenkin. Chelsealla oli lukuisia loistavia maalintekopaikkoja, mutta Thibaut Courtois’n loistotorjunnat pitivät Real Madridin pelissä mukana. Astetta paremmalla viimeistelyllä Chelsea olisi kyennyt laittamaan otteluparin pakettiin jo toisen jakson alussa.

Real Madrid sai ottelun hallintaansa noin 20 minuuttia ennen päätösvihellystä ja haki vimmatusti tasoitusmaalia, joka olisi vienyt kamppailun jatkoajalle, mutta Zinédine Zidanen miehistö kärsi edelleen samasta ongelmasta – nimittäin maalintekopaikkojen puutteesta.

Chelsea ratkaisi otteluparin muutama minuutti ennen täyttä aikaa. Christian Pulisic löysi maalin eteen juosseen Mason Mountin, joka siirsi pallon ohi Courtois’n.

Real Madridin kausi jatkuu sunnuntaina, kun se isännöi Sevillaa La Ligan huippukamppailussa.