Barcelona kasvatti tappiottomien pelien putkensa La Ligassa jo 19 ottelun mittaiseksi, kun joukkue kaatoi maanantai-iltana Camp Noulla Real Valladolidin 1-0-lukemin.

GOAL

@goal
Barcelona leave it very late to beat Valladolid 😅

They're now just one point behind Atletico Madrid 😲

Sarjapaikastaan pelaava Valladolid aloitti ottelun pirteästi ja oli lähellä siirtyä johtoon 9. peliminuutilla. Kenan Kodro tavoitti oikealta laidalta lähetetyn keskityksen, mutta hänen puskunsa pysähtyi Barça-maalin ylärimaan.

Valladolid roikkui hyvin pelissä mukana ja piti Barcelonan poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta. Mutta mitä pidemmälle avausjakso eteni, sitä paremmin kotijoukkue pääsi peliin mukaan.

Ensimmäisen puoliajan lopulla Pedri oli lähellä rikkoa kuparisen, mutta Barçan superlupauksen kaukolaukaus pamahti Valladolid-vahti Jordi Masipin käsien kautta tolppaan.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Squawka

@Squawka
Barcelona 0-0 Valladolid HT:

Shots: 6-4
Shots on target: 3-1
Passing accuracy: 91%-82%
Possession: 65%-35%

Squawka Live

@Squawka_Live
Barcelona 0-0 Valladolid HT:

Goalless at the break.

Heti toisen puoliajan alusta lähtien oli selvää, mitä toinen nelivitonen tuo tullessaan. Barcelona haki kiivaasti johto-osumaa, kun taas Valladolid pyrki pitämään maalinsa puhtaana.

Blaugranan avausmaali oli lähellä syntyä tunnin kohdalla nopeasta vastahyökkäyksestä. Ousmane Dembélé pääsi oikealta laidalta loistavaan maalipaikkaan, mutta Masip venyi pallon tielle. Paluupalloon ensimmäisenä pääsi Antoine Griezmann, joka puski epäonnekseen pallon ohi tyhjänä ammottaneen Valladolid-maalin.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Valladolidin tiivis puolustusmuuri oli myrkkyä Barcelonalle, joka ei löytänyt lääkkeitä sen murtamiseen. Ronald Koemanin miehistö joutui hakemaan ratkaisua joko kaukolaukauksilla tai laidalta lähetetyillä keskityksillä.

Kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä ottelun erotuomari Santiago Jaime Latre antoi kyseenalaisen punaisen kortin Valladolidin Óscar Planolle. Plano rikkoi tilanteessa häneltä karkuun päässyttä Dembéléä, mutta kyseisestä tilanteesta annetaan noin sata kertaa sadasta ainoastaan keltainen kortti.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Archivo VAR

@ArchivoVAR
📺 La expulsión inventada por Jaime Latre que el VAR no quiso corregir.

Óscar Plano zancadillea a Dembélé sin hacer uso excesivo de fuerza en la disputa del balón.

El colegiado del partido le enseñó la tarjeta roja directa y Pizarro Gómez, en el VAR, le dio el visto bueno. ❌

Barçan hurja painostus ja miesylivoima johti lopulta myös kataloonien voitto-osumaan aivan ottelun viime hetkillä.

90. peliminuutti oli käynnissä, kun Frenkie De Jongin keskitys päätyi Ronald Araujon pään kautta Dembélélle, joka tälläsi voimalla pallon etukulmasta sisään.

Barcelonalle voitto oli erityisen arvokas, sillä sarjakärki Atlético Madrid kärsi sunnuntaina tappion Sevillalle. Näin ollen Barça on enää pisteen päässä La Liigan piikkipaikasta. Valladolid jatkaa sarjassa 16. sijalla. Joukkueen piste-ero putoamisviivaan säilyi kolmessa pisteessä.

ESPN FC

@ESPNFC
Dembele in the 90th minute to save Barcelona 😵