Villarreal ja Granada avasivat torstai-iltana Eurooppa-liigan neljännesvälierät mallikkaasti.

Villarreal matkusti Ukrainaan Kiovan Dynamon vieraaksi ja nappasi tukevan otteen jatkopaikasta hakemalla tyylipuhtaan 2-0-vierasvoiton.

Keltaisen sukellusveneen maaleista vastasivat yllättävät pelaajat, topparikaksikko Pau Torres ja Raúl Albiol. Torresille maali oli kauden kolmas, Albiolille ensimmäinen. Molempiin maaleihin esityön teki Gerard Moreno, joka on ollut kuluvan kauden aikana huimassa vireessä. 28-vuotias espanjalaishyökkääjä on kirjauttanut tililleen jo 17 maalia ja viisi maalisyöttöä. Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Villarreal CF

@VillarrealCF
¡Los números 📊 de la victoria en Ucrania!

#UEL

Estadio Nuevo Los Cármenesilla Granada oli tyly isäntä norjalaisseura Moldelle.

38-vuotias konkarihyökkääjä Jorge Molina karkasi avausjaksolla läpiajoon ja viimeisteli isäntien 1-0-osuman.

Toisella puoliajalla Molde haki hanakasti tasoitusmaalia, mutta kiri loppui Martin Ellingsenin hölmöilyyn. Ellingsen otti kolmen minuutin sisään kaksi keltaista korttia ja lensi ulos. Siihen myös tyrehtyi norjalaisjoukkueen hyvä taistelu.

Ottelun loppulukemat 2-0:aan laukoi Granadan toinen konkarihyökkääjä, Roberto Soldado, jonka upea volley painui etukulmasta sisään ohi Molden maalia vartioineen Andreas Linden. Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.