Borussia Dortmund ja Sevilla iskivät yhteen tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

Dortmund ja Sevilla päätyivät 2-2 -tasapeliin ja Dortmund ja eteni puolivälieriin yhteismaalein 5-4.

Sevilla aloitti ottelun loistavasti. Julen Lopeteguin miehistö oli Dortmundin niskan päällä ensimmäiset puoli tuntia ja kykeni luomaan muutaman potentiaalisen maalipaikan.

Erling Braut Håland vei Dortmundin johtoon 35. minuutilla. Håland pääsi siirtämään maalin edustalta pallon ohi Sevilla-vahti Bonon.

Toisen jakson alku oli mielenkiintoinen. Håland iski Dortmundin kahden maalin etumatkalle, mutta tilanne tarkistettiin VAR:lta. Maali hylättiin Hålandin rikkeen vuoksi, mutta pallo vietiinkin pilkulle, sillä edellisessä tilanteessa Hålandia oltiin rikottu boksissa.

Bono torjui Hålandin yrityksen, mutta minuuttia myöhemmin pilkkukin uusittiin. Tällä kertaa Håland onnistui maalinteossa ja naureskeli maalinsa jälkeen Bonolle, joka herätti tunteet Sevilla-leirissä. Sevillan pelaajat jahtasivat Hålandia ja tilanne päättyi norjalaishyökkääjän keltaiseen korttiin.

68. minuutilla Sevillalle vihellettiin varsin helppo pilkku, kun Emre Can työnsi Luuk de Jongin maahan. Youssef En-Nesyri iski pallon maalin kattoon ja Sevilla nousi kahden maalin päähän jatkoajasta.

Vielä lisäajan viidennellä minuutilla En-Nesyri puski Sevillan tasoihin, mutta sitä lähemmäs Sevilla ei päässyt, vaikka joukkueella oli loistopaikka vielä ottelun viimeisessä tilanteessa. Sevilla ei kuitenkaan saanut laukausta aikaan.