PSG ja Barcelona päätyivät keskiviikkoiltana 1-1 -tasapeliin Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osassa.

PSG voitti otteluparin avausosan 4-1, joten pariisilaisseura eteni puolivälierävaiheeseen yhteismaalein 5-2.

Barcelona oli edellisen kerran jäänyt ulos Mestarien liigan puolivälierävaiheesta keväällä 2007.

Barcelona pelasi loistavat ensimmäiset 25 minuuttia.

Ronald Koemanin miehistö oli vahvasti PSG:n niskan päällä ja kykeni luomaan useita potentiaalisia maalipaikkoja. Etenkin Ousmane Dembélélle siunaantui muutama loistopaikka, mutta ranskalaislaitahyökkääjän viimeistely-yritykset jäivät onnettomiksi.

Vaikka Barcelona oli pelillisesti ylivoimainen, PSG onnistui ensimmäisenä maalinteossa. Clément Lenglet astui Mauro Icardin nilkan päällä boksin sisällä. Tuomari katsoi tilanteen VAR-monitorilta ja vei pallon pilkulle. Kylian Mbappé iski pallon maalin kattoon ja teki samalla otteluparin neljännen maalinsa.

Barcelona nousi muutamaa minuuttia myöhemmin tasoihin. Leo Messi ampui upean kaukolaukauksen noin 25 metristä yläkulmaan ja toi Barcelonan näennäisesti ottelupariin mukaan.

Muutama minuutti ennen taukovihellystä Barcelonalle tuomittiin pilkku. Layvin Kurzawa kaatoi Antoine Griezmannin boksin sisällä ja pallo vietiin jälleen pilkulle. Keylor Navas astui kuitenkin esiin kovassa paikassa ja torjui Messin yrityksen jalallaan.

Toisella jaksolla PSG pääsi astetta enemmän peliin mukaan, mutta silti Barcelona oli pelillisesti vahvempi. Toisellakin jaksolla Barcelona loi muutaman huippupaikan, mutta viimeistely ontui – jälleen.

PSG tyytyi puolustamaan viimeiset puoli tuntia, eikä iskenyt enää järin aktiivisesti vastaan. Lisäajalla Mbappé laukoi pallon ylärimaan, mutta sitä lähemmäs PSG ei päässyt toisella jaksolla, vaikkei ranskalaisilla toki ollutkaan tarvetta maalinteolle.