Sevilla voitti Barcelonan keskiviikkona 2-0 Copa del Reyn välierien ensimmäisessä osaottelussa.

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC
🚨 XI del #SevillaFC 🆚 @FCBarcelona ⤵️

Bono - Aleix Vidal, Koundé, Diego Carlos, Escudero - Fernando, Jordán, Rakitic - Suso, Papu Gómez, En-Nesyri.

#CopaDelRey #WeareSevilla

Ensimmäinen huipputontti tuli kymmenen minuutin kohdalla Lionel Messille, joka vältti Sevillan paitsioansan ja yritti viimeistelyä suoraan Antoine Griezmannin nostosta, mutta Bono oli Sevillan tolppien välissä valppaana.

Sevilla pääsi hetken hapuilun jälkeen peliin kunnolla mukaan ja siirtyi johtoon heti ensimmäisestä maalia kohti suuntautuneesta laukauksestaan. Puolustaja Jules Koundé lähti pallon kanssa liikkeelle syvältä omalta puoliskoltaan, käytti pelivälineen parilla joukkuekaverillaan ja eteni aina Barcelonan rangaistusalueelle asti ennen kuin tulitti kuulan alakulmaan. 1-0.

Maalin jälkeen peli siirtyi lähes täysin Sevillan hallintaan. Kotijoukkue oli tuplata johtonsa aivan tauon kynnyksellä, kun kapteeni Sergio Escudero täräytti lujan kudin, mutta Barcelonan maalivahti Marc-André ter Stegen venyi hienoon torjuntaan.

1 - Jules Koundé 🇫🇷 in the first half against Barcelona:

1 goal
2 shots - 50% of Sevilla's shots (2/4)
45 passes completed from 49 (91.8%) - 2nd most by a Sevilla player
0 fouls conceded

Protagonist.

Toisella jaksolla Barcelona jatkoi tasoituksen hakemista Messin johdolla, mutta Sevilla piti pintansa ja hyökkäsi vauhdilla vastaan, kun siihen tuli tilaisuus.

Varsinaista peliaikaa oli jäljellä viitisen minuuttia, kun Sevilla sinetöi voittonsa. Barcelonan paitsioansa petti pahemman kerran ja aiemmin urallaan katalonialaisia edustanut Ivan Rakitić kirmasi kaikessa rauhassa maalintekoon. 2-0.

Toinen osaottelu pelataan 3. maaliskuuta Camp Noulla.