Sevilla ja Borussia Dortmund kohtasivat toisensa keskiviikkoiltana Pizjuánilla Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Dortmund voitti kamppailun 3-2 ja otti siten vahvan kiinnityksen puolivälieräpaikkaan.

Sevilla sai otteluun loistavan lähdön, kun Suson laukaus otti kimmokkeen Mats Hummelsista ja päätyi Dortmundin maalin perukoille.

Sevillan ilo ei kuitenkaan kestänyt kymmentä minuuttia kauempaa, sillä Mahmoud Dahoud laukoi saksalaiset upeasti tasoihin 19. minuutilla. Maali oli Dahoudille uran ensimmäinen Mestarien liigassa.

Sevillan pakka meni pahemman kerran sekaisin Dahoudin tasoitusmaalin jälkeen. Erling Braut Håland rynni itsensä seinäsyötön avulla Sevillan puolustuksesta ja vei viimeistelyllään vieraat maalin etumatkalle. Hetkeä myöhemmin Papu Gómez menetti pallon keskikentällä ja Håland osui toistamiseen nopean vastahyökkäyksen päätteeksi.

20-vuotias Håland on pelannut urallaan 13 ottelua Mestarien liigassa, joissa on syntynyt peräti 18 maalia.

Toisella jaksolla Sevilla hallitsi pelitapahtumia ja yritti vimmatusti kaventaa ottelua. Julen Lopeteguin miehistö onnistui siinä kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan päätöstä Luuk de Jong toi Sevillan maalin päähän. Sen lähemmäs Sevilla ei kuitenkaan päässyt ja Dortmund nappasi suuren askeleen kohti Mestarien liigan puolivälieriä.

Otteluparin toinen osa pelataan Dortmundissa 9. maaliskuuta.