Real Madrid nappasi elintärkeän voiton keskiviikkona Mestarien liigassa, kun se kaatoi vieraskentällä Internazionalen lukemin 2-0. Madridilaiset hallitsivat kenttätapahtumia alusta lähtien, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🏁 FT: @Inter_en 0-2 @realmadriden
⚽ @hazardeden10 7' (p), @rodrygogoes 59'
#Emirates | #HalaMadrid

Vieraat saivat otteluun loistavan alun, kun jo viidennellä peliminuutilla sille vihellettiin rangaistuspotku Nicolo Barellan rikkeen seurauksena. Kapteeni Sergio Ramosin poissaollessa (reisivamma) vastuun pilkusta otti Eden Hazard. Belgialainen upotti pallon varmasti maaliin uransa ensimmäisellä Mestarien liigan osumalla Los Blancosin nutussa.

Madridilaiset olivat lähellä tuplata johtonsa jo muutamaa minuuttia myöhemmin. Lucas Vázquezin laukaus osui kuitenkin ainoastaan tolppaan.

Kotijoukkueen urakka vaikeutui huomattavasti 34. peliminuutilla. Keskikenttäpelaaja Arturo Vidal kaatui boksin sisällä, mutta erotuomari Anthony Taylor ei vienyt palloa pilkulle. Vidal purnasi tilanteesta todella voimakkaasti Taylorin edessä ja sai keltaisen kortin. Se ei kuitenkaan chileläistä vielä rauhoittanut vaan hän jatkoi suunsoittoa, ja sai lopulta toisen keltaisen kortin ja sitä myötä ulosajon.

Real siirtyi kahden maalin karkumatkalle 59. minuutilla. Huippulupaus Rodrygo ei ehtinyt olla kentällä edes minuuttia, kun hän jo iski Vázquezin loistavasta keskityksestä pallon ensimmäisellä kosketuksella verkon perukoille.

Maali merkattiin lopulta Achraf Hakimin omaksi maaliksi, sillä laukaus muutti suuntaa puolustajan jalasta.

Kotijoukkue ei saanut vajaalla pelatessaan kirivaihdetta käyntiin oikeastaan missään vaiheessa, eikä ottelun voittajasta ollut epäselvyyttä. Vieraat hallitsivat kenttätapahtumia jo ennen Vidalin ulosajoakin.

Voiton myötä Real Madrid on neljän ottelun jälkeen lohkossa toisena Borussia Mönchengladbachin takana. Shakhtar Donetsk vaanii kolmen pisteen päässä lohkon kolmantena. Internazionalelle tappio käytännössä tarkoitti jatkopaikan menetystä, sillä se on jo viisi pistettä madridilaisia jäljessä, kun kaksi alkulohkon peliä on enää pelaamatta.