Mestarien liigan lohkovaiheen toinen kierros käynnistyi tiistai-iltana.

Espanjalaisseuroista Atlético ja Real Madrid pelasivat kierroksen omat ottelunsa.

Saksassa Borussia Mönchengladbach ja Real Madrid päätyivät 2-2 -tasapeliin, ja Madridissa Atlético voitti RB Salzburgin vauhdikkaiden tilanteiden jälkeen 3-2.

Real Madrid vaikeassa tilanteessa

Real Madrid hävisi viime viikolla lohkovaiheen avausottelunsa Shakhtarille kotikentällään. Seuralla oli siten tiistai-iltana hyvin tärkeä ottelu edessään, sillä ilman täyttä pistepottia Real Madridin tilanne menisi vaikeaksi – ja niinhän se menikin, vaikka Real Madrid lopulta tasoittikin ottelun lisäajalla.

Borussia Möncengladbach ja Real Madrid päätyivät lopulta 2-2 -tasapeliin. Saksalaiset johtivat ottelua kahdella maalilla vielä neljä minuuttia ennen täyttä aikaa.

Marcus Thuram vastasi Borussia Mönchengladbachin maaleista. Karim Benzema iski Real Madridin kavennuksen kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja Casemiro toi Real Madridin tasoihin lisäajalla.

Real Madrid on kerännyt kahdesta ottelusta yhden pisteen ja on siten lohkossaan viimeisenä. Real Madrid pelaa seuraavaksi kaksi ottelua Internazionalea vastaan.

Atlético voitti kuin voittikin RB Salzburgin

Bayern München voitti viime viikolla Atléticon 4-0. Atléticolta odotettiin siten ryhtiliikettä ja etenkin voittoa, kun RB Salzburg saapui vierailemaan Metropolitanolle.

Loistovireessä oleva Marcos Llorente vei Atléticon johtoon komealla laukauksellaan puolen tunnin kohdalla. Dominik Szoboszlai toi itävaltalaiset tasoihin ennen taukoa ja RB Salzburg nappasikin johtoaseman itselleen heti toisen jakson alussa, kun Mergim Berisha ohitti Jan Oblakin.

Atlético tuli tasoihin vain muutamaa minuuttia myöhemmin. Luis Suárez syötti Ángel Correalle, joka käännähti boksin sisällä ja pelasi pallon João Félixille. Félix siirsi Atléticon tasoihin maalin edestä.

Atlético haki vimmatusti voittomaalia toisella jaksolla ja onnistuikin siinä viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Thomas Lemar pelasi pallon boksiin ja Félix laukoi komeasti Atléticon voittoon. Tehopiste oli Lemarille ensimmäinen puoleentoista vuoteen.