Real Madrid jatkoi voittoputkeaan – Sergio Ramosin hurja vire sai jatkoa

© Kuva: Getty Images

Real Madrid nappasi kolme pistettä sunnuntaina La Ligassa, kun se kaatoi Athletic Bilbaon vieraskentällä lukemin 1-0. Sen sarjajohto Barcelonaan nähden on nyt seitsemän pistettä. Barcelona pelaa oman ottelunsa vielä myöhemmin sunnuntaina Villarrealin vieraana.

Voitto oli Los Blancosille seitsemäs peräkkäinen La Ligassa. Sillä on pelaamatta vielä neljä ottelua kuluvan kauden osalta.

Avausjakso oli melko tasaista peliä, eikä huippupaikoilla juhlittu. Kotijoukkueen paras paikka osui Raul Garcialle, mutta Thibaut Courtois kuitenkin torjui espanjalaisen puskun. Madridilaisten paras paikka puolestaan siunaantui aivan jakson loppupuolella Karim Benzemalle, mutta ranskalaisen pusku meni hiukan ohi maalin.

Vieraat ottivat toisella jaksolla enemmän peliä haltuunsa, mutta hyvät maalipaikat loistivat edelleen poissaolollaan. Lopulta Real Madrid sai haluamansa 72. minuutilla. Se sai rangaistuspotkun VAR-tarkastuksen jälkeen, kun Dani Garcia astui nappulat edellä Marcelon jalkapöydän päälle.

Kapteeni Sergio Ramos ei rangaistuspotkusta tälläkään kertaa epäonnistunut. Maali oli Ramosille jo kymmenes kuluvan kauden La Ligassa. Hän on iskenyt viimeiseen viiteen otteluun neljä maalia.

Lisäosumia ei ottelussa enää nähty, joten Real Madrid nappasi mestaruustaiston kannalta erittäin isot kolme pistettä.