Valencia joutui jyrän alle Milanossa – Mestarien liigan puolivälieräpaikka kaukana

© Kuva: Getty Images

Atalanta voitti Valencian Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa Milanossa 4-1 ja otti siten vahvan otteen jaossa olevasta puolivälieräpaikasta.

Valencia saapui Italiaan loukkaantumisista kärsivällä kokoonpanolla.

Muun muassa Francis CoquelinRodrigoEzequiel Garay, Gabriel PaulistaKangin LeeCristiano Piccini ja Alessandro Florenzi jäivät Valenciaan, eivätkä matkanneet joukkueen kanssa kohti San Siron keskiviikkoista iltaa.

Ottelusta odotettiin maalirikasta. Atalanta tunnetaan hyvin maalintekovoimaisena joukkueena ja se osoitti sen todeksi myös keskiviikkona. Atalanta ja Valencia loivat ottelussa kymmenittäin maalipaikkoja.

Komean ottelun pelannut Hans Hateboer vei Atalantan johtoon vartin jälkeen päästyään laukomaan boksin keskeltä pallon ohi Jaume Domènechin.

Josip Ilicic iski upealla laukauksella italialaiset kahden maalin etumatkalle juuri ennen puoliaikaa. Remo Fleuler vastasi Atalantan kolmannesta toisen jakson alussa ja hetkeä myöhemmin Hateboer teki illan toisen täysosumansa ja Atalanta oli jo neljän maalin karkumatkalla.

Vaihdosta sisään tullut Denis Tšeryšev vastasi vieraiden ainokaisesta. Valencia loi lopussa useamman potentiaalisen maalipaikan, mutta surkea viimeistely ja Atalantan maalia vartioineen Pierluigi Gollinin komeat torjunnat pitivät eron kolmessa maalissa.

Otteluparin toinen osa pelataan Mestallalla tiistaina 10. maaliskuuta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.