UD Ibiza ja Barcelona kohtasivat keskiviikkona Copa del Reyn neljännen kierroksen ottelussa. Kotijoukkue Ibiza oli pitkään kiinni yllätyksessä, mutta lopulta Blaugrana miehistö eteni jatkoon lukemin 1-2.

Ibiza johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen 1-0 Pep Caballén osumalla. Kotijoukkue vei avausjakson maalipaikat nimiinsä lukemin 5-1. Barca ei saanut ensimmäisellä puolikkaalla aikaiseksi yhtään laukausta maalia kohti. Palloa se piti hallussa 80-prosenttisesti.

Toisella jaksolla Barcelona kuitenkin käänsi ottelun edukseen.

FC Barcelona

@FCBarcelona_es
⚽⚽ ¡¡GOOOL DEL BARÇA!! ¡¡MARCA EL SEGUNDO GRIEZMANN!! (1-2, min 94) #CopaBarça

Katalonialaiset nousivat ottelussa tasoihin 72. minuutilla Antoine Griezmannin osumalla. Ranskalaiskärki iski toistamiseen lisäajan viidennellä minuutilla, ja näin ollen Barcelona eteni jatkoon Copa del Reyn viidennelle kierrokselle.

UD Ibiza | 🇬🇧🇺🇸🪖🩵

@ibizaud_en
⏱ FINAL SCORE | 1-2 | We gave it our all and came close, but we did Ibiza and ourselves proud tonight! Great effort, lads!!