Pedro Sepúlveda, yksi Portugalin luotettavimmista jalkapallotoimittajista, kertoi torstaina, että Pau Torres, 24, on hylännyt mahdollisuuden siirtyä valioliigaseura Tottenhamiin.

Torresin edustama Villarreal näytti jo vihreää valoa Spursin 45 miljoonan euron tarjoukselle, johon olisi kuulunut viiden miljoonan edestä erilaisia lisäpalkkioita.

Resursseilla ja fasiliteeteilla mitattuna Tottenhamin pitäisi kilpailla tyystiin eri sarjassa kuin Villarreal (ks. Superliiga), mutta pokaalit ovat antaneet odottaa itseään. Torres sen sijaan saavutti viime kaudella Villarrealin paidassa Eurooppa-liigan mestaruuden.

[readmore from=Torres-Pau]

Seuraavaa kautta varten Villarreal on sijoitettu Mestarien liigan ensimmäiseen arvontakoriin, eikä Tottenham ole edes mukana koko kilpailussa. Torres antoikin kieltäytymisensä syyksi menestysnälän.

Hän ei halua edustaa joukkuetta, joka ei pelaa Mestarien liigassa.

Espanjan maajoukkuepuolustaja jäänee siis ainakin toistaiseksi kotimaahansa, koska tätä kautta hän pääsee näyttämään osaamistasoaan suurimmalla näyttämöllä.

Pelikentällä Torresin vahvuuksiin kuuluvat kärsivällisyys, syöttötaito ja taktinen älykkyys. Ei ole ihme, että Tottenham halusi tarjota hänelle paikan avauskokoonpanostaan Cristian Romeron viereltä. Jopa Espanjan maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique on luonnehtinut Torresia ”sensaatiomaiseksi”.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pedro Sepúlveda

@pedromsepulveda
Pau Torres recusou ir para o @SpursOfficial . O @VillarrealCF aceitou uma proposta de 45 milhões de euros + 5 milhões em objetivos mas o defesa recusou ir para o clube inglês. Pau Torres diz que quer jogar na liga dos campeões ✍🏼 #Tottenham #Spurs #Villarreal