Kolme vuotta edellisestä ottelusta – entinen Espanjan maajoukkuepelaaja selätti karmean loukkaantumiskierteen ja palaa harjoituksiin

© Kuva: Getty Images

21. toukokuuta 2017. Villarreal voitti La Ligan päätöskierroksella Valencian Mestallalla 3-1 ja lähti kesälomille.

Kyseessä on Bruno Sorianon edellinen ottelu.

Soriano ei ole pelannut vajaan kolmen vuoden aikana otteluakaan jalkapalloa. Soriano eli uransa parasta aikaa, oli noussut Espanjan A-maajoukkueeseen ja valittiin vuotta aiemmin jopa Espanjan EM-kisajoukkueeseen.

35-vuotias Soriano on taistellut jatkuvien jalkavammojen kanssa viimeisen kolmen vuoden ajan. Villarrealin kapteeni on tavannut maailman johtavia asiantuntijoita ja kirurgeja, muttei ole useista operaatioista huolimatta kyennyt palaamaan jalkapallokentille.

Soriano on yrittänyt harjoitella joukkueen kanssa silloin tällöin viimeisen kolmen vuoden aikana, mutta oikea polvi ei ole vastannut keskikenttäpelaajan asettamiin odotuksiin ja paluu on venynyt entisestään.

Marcan mukaan Soriano on vihdoin selättänyt lopullisesti loukkaantumisongelmansa ja kykenee palaamaan Villarrealin harjoituksiin niiden pyörähtäessä käyntiin ensi viikolla.

Villarrealin pelaajien odotetaan palaavan maanantaina seuran harjoituskeskukseen ensimmäistä kertaa sitten maaliskuun alun. Pelaajat harjoittelevat aluksi yksinään. Joukkueharjoituksien odotetaan käynnistyvän muutaman viikon sisällä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!