Sevilla raivasi tiensä Eurooppa-liigan puolivälieriin kaatamalla AS Roman 2-0. Sevillan maalintekijöinä olivat Sergio Reguilón ja Youssef En-Nesyri.

Sevilla tykitti paikkoja toisensa perään heti alkuvihellyksestä alkaen. Romalla oli vaikeuksia saada syöttöjä omille, ja roomalaisten pelikirja oli selkeä: vastahyökkäyksiä haettiin pitkillä avauksilla Edin Džekoa kohti.

Sevillan painostus tuotti tulosta 22. minuutilla, kun Reguilon vei espanjalaiset 1-0-johtoon upealla suorituksella. Reguilon nappasi puolenvaihdon rinnalla haltuunsa ja jätti spurtillaan kolme Roma-puolustajaa taaksensa. Pau López haparoi Reguilonin viimeistelyn, ja pallo lipui lopulta helponnäköisesti maaliin.

En-Nesyri tuplasi johdon juuri ennen puoliaikaa. Lucas Ocampos väisti laidalta rynnätessään Roma-puolustajan rajun liukutaklauksen ja petasi En-Nesyrille tyhjän maalin poikittaissyötöllä maalin eteen.

Toisella puoliskolla Roma sai hieman konettaan käyntiin, mutta Sevilla jatkoi edelleen ottelun hallintaa. Toppari Jules Koundé teki vielä kolmannen maalin, joka lopulta hylättiin paitsiona VAR-tarkistuksen jälkeen.

Roman Gianluca Mancini ajettiin vielä lisäajan viimeisillä hetkillä suoralla punaisella pois kentältä topparin lyödessä puskutilanteessa Sevilla-hyökkääjää Luuk de Jongia takaraivoon.

Sevilla puolivälierävastustaja selviää myöhemmin illalla pelattavassa ottelussa Wolverhampton-Olympiakos. Kyseisen otteluparin ratkaisu alkaa 1-1-tasatilanteesta ensimmäisen osaottelun jälkeen.