Jürgen Kloppin eniten vihaama stadion löytyy Espanjasta – ”Se on kohteliaisuus”

© Kuva: Getty Images

Saksalainen mestarivalmentaja Jürgen Klopp on nähnyt urallaan jo monta maineikasta stadionia niin kansallisissa sarjoissa kuin europeleissäkin luotsattuaan Mainzia, Borussia Dortmundia ja viimeksi hyvällä menestyksellä Liverpoolia. FIFA:n kotisivuilla julkaistussa haastattelussa Liverpool-luotsi kuitenkin paljastaa, että hänen eniten vihaamansa stadion löytyy Espanjasta.

– En ole varma, onko se paras stadion pelata, mutta ainakin stadion, jota vihaan eniten, on Sevillan kotistadion. Se johtuu siitä tunnelmasta… ja on kohteliaisuus, Klopp naurahti.

Sánchez Pizjuánilla on tunnetusti fanaattinen kotiyleisö, eikä stadion ole totisesti kohdellut Kloppin joukkueita hyvin. Toistaiseksi Klopp ei ole onnistunut Sevillassa voittamaan.

Liverpool johti viimeistä otteluaan Sevillassa tauolla jo 3-0, mutta taipui lopulta 3-3 -tasapeliin.

Eikä Sevilla ole muutenkaan ollut Kloppille suosiollinen vastus, sillä se on kaatamatta myös kotikentällä ja puolueettomalla areenalla. Kevään 2016 Eurooppa-liigan finaalissa Sevilla kaatoi Liverpoolin Baselissa. Kaikkiaan Klopp on kohdannut valmentajana Sevillan seitsemän kertaa, ja saldona on kolme tasapeliä ja neljä tappiota.

Lähde: AS