Bayern München murskasi Barcelonan perjantai-iltana Mestarien liigan puolivälieräottelussa 8-2. Barcelonan kausi päättyi siten suorastaan järkyttävään tappioon.

Lue otteluraportti täältä.

Barcelonan päävalmentaja Quique Setién ei ollut luonnollisesti juttutuulella ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa. Setién kertoi ymmärtävänsä, mihin tämän tason murskatappiot saattavat johtaa työpaikan suhteen.

– Tämä on uskomattoman kivulias tappio. Päästimme liikaa maaleja, joista Bayern ansaitsi kyllä suurimman osan. Joukkueemme oli täysin sekaisin useassa tilanteessa ja Bayern oli hyvin tehokas maalipaikoissaan. Aloitimme ottelun hyvin, mutta Bayernin tehokkuus oli meille liikaa, Setién totesi.

– Nyt on liian aikaista miettiä, jatkanko Barcelonan päävalmentajana vai en. Se ei riipu minusta. Tähän on reagoitava tämän tilanteen mukaisesti ja tiedän, mitä tällainen nöyryyttävä ja kivulias tappio merkitsee, Setién vastasi kysymykseen työpaikastaan.

Setién tiedostaa, miten paljon perjantaisen ottelun kaltainen tappio vähentää hänen pisteitään monien silmissä.

– Tiedän, mitä tämä merkitsee. Tätä on analysoitava tarkemmin. Tiedän, että valmentajan uskottavuus putoaa, kun tällaista tapahtuu. Se ei tosin tällä hetkellä kiinnosta minua. Todella hyvä joukkue oli ylivoimainen meihin verrattuna. Ensimmäisiä minuutteja lukuun ottamatta he olivat ylivoimaisia koko ottelun ajan.