Sosiaalisessa mediassa levinneen seksivideon vuoksi potkut saanut luotsi piti lehdistötilaisuuden – ”Minulle kerrottiin potkuista WhatsAppissa”

Málaga antoi hiljattain potkut hyllyttämälleen Víctor Sánchez del Amolle.

Joukkueen entinen päävalmentaja hyllytettiin seuran toimesta, kun Sánchez del Amon seksivideo ladattiin ilman luotsin suostumusta sosiaaliseen mediaan.

Sánchez del Amoa kiristettiin videolla ja jo pidätetty mies vaati Sánchez del Amolta tiettävästi 20 000 euroa, jottei videota ladattaisi sosiaaliseen mediaan.

Málagan pelaajat, seuran kannattajat ja Sánchez del Amon valmentajakollegat ovat olleet tyrmistyneitä siitä, miten Málaga on kohdellut Sánchez del Amoa.

Sánchez del Amo piti lehdistötilaisuuden keskiviikkona málagalaisessa hotellissa ja kertoi saaneensa tietää potkuistaan WhatsAppissa.

– Puhumme rikoksesta, joiden vuoksi uhrit ovat tehneet itsemurhia. Yleensä uhreina ovat alaikäiset ja naiset. Tämä asia on otettava tosissaan, eikä vitsailla aiheesta. En maksanut kiristäjille, koska silloin olisin tukenut hänen takana olevia mafiajärjestöjä. Haluan osoittaa tukeni kaikille tällaisista asioista kärsiville ja osoittaa kiitokseni huimaa työtä tekeville poliiseille, Sánchez del Amo totesi.

– Meidän on mietittävä, millaiseksi yhteisöksi olemme muuttumassa. Mielestäni tämä on uskomatonta ja surullista. Jos et halua, että jotain tehdään sinulle, miksi teet saman asian muille? Toivottavasti tapaukseni käy esimerkistä. Ensimmäinen asia, jonka sanoin pojilleni oli se, että onneksi tämä kävi minulle, eikä heille.

– Málaga ei missään vaiheessa kysynyt, miltä minusta tuntuu ja miten voin. Tiistaina minulle kerrottiin potkuista WhatsAppissa ja minua kiellettiin tulemasta La Rosaledalle (Málagan kotistadion) puhuakseni valmennusryhmäni kanssa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.