Lähde: Real Madrid ”kohtalaisen optimistinen” Napolin keskikenttämiehen värväyksen suhteen

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on tiettävästi ”kohtalaisen optimistinen” sen suhteen, että se onnistuu värväämään Napolista 23-vuotiaan keskikenttäpelaajan Fabián Ruizin. Näin uskoo Cadena SER:in El Larguero.

Fabián voitti viime kesänä Espanjan paidassa alle 21-vuotiaiden euroopanmestaruuden, ja hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi. Sittemmin Fabián on pelannut jo kuusi A-maaottelua ja hän tavoittelee tosissaan paikkaa myös ensi kesän EM-joukkueessa.

Real Madrid tiettävästi tiedusteli jo kesällä Napolilta Fabiánin hintalappua. Italialaisseura ilmoitti hinnaksi 80-90 miljoonaa euroa, ja se oli Realille tuolloin liikaa. Fabián itsekään ei ollut vielä valmis poistumaan Italiasta ja Carlo Ancelottin alaisuudesta vain yhden kauden jälkeen.

Real Madridin kerrotaan käyneen kiihtyviä keskusteluja Fabiánin edustajien kanssa. Suunnitelma on, ettei Fabián enää tekisi jatkosopimusta, tai jos tekee, niin ulosostohinnaksi toivotaan kaksinumeroista miljoonasummaa. Napoli on halunnut ulosostopykäläksi 100-120 miljoonaa, eikä Real aio sellaista summaa pulittaa. Fabiánin nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2023.

Vasenjalkainen Fabián on Real Betisin kasvatti. 189-senttistä pelaajaa havittelevat tiettävästi myös Barcelona ja Manchester City.

Lähde: AS


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.