Real Madrid on tiettävästi ”kohtalaisen optimistinen” sen suhteen, että se onnistuu värväämään Napolista 23-vuotiaan keskikenttäpelaajan Fabián Ruizin. Näin uskoo Cadena SER:in El Larguero.

Fabián voitti viime kesänä Espanjan paidassa alle 21-vuotiaiden euroopanmestaruuden, ja hänet valittiin kisojen parhaaksi pelaajaksi. Sittemmin Fabián on pelannut jo kuusi A-maaottelua ja hän tavoittelee tosissaan paikkaa myös ensi kesän EM-joukkueessa.

Real Madrid tiettävästi tiedusteli jo kesällä Napolilta Fabiánin hintalappua. Italialaisseura ilmoitti hinnaksi 80-90 miljoonaa euroa, ja se oli Realille tuolloin liikaa. Fabián itsekään ei ollut vielä valmis poistumaan Italiasta ja Carlo Ancelottin alaisuudesta vain yhden kauden jälkeen.

[readmore from=Ruiz-Fabian]

Real Madridin kerrotaan käyneen kiihtyviä keskusteluja Fabiánin edustajien kanssa. Suunnitelma on, ettei Fabián enää tekisi jatkosopimusta, tai jos tekee, niin ulosostohinnaksi toivotaan kaksinumeroista miljoonasummaa. Napoli on halunnut ulosostopykäläksi 100-120 miljoonaa, eikä Real aio sellaista summaa pulittaa. Fabiánin nykyinen sopimus ulottuu vuoteen 2023.

Vasenjalkainen Fabián on Real Betisin kasvatti. 189-senttistä pelaajaa havittelevat tiettävästi myös Barcelona ja Manchester City.

Lähde: AS