Cristiano Ronaldolta kovia syytöksiä Real Madrid -pomo Florentino Péreziä kohtaan – avasi lähtönsä taustoja

© Kuva: Getty Images

Real Madrid menetti kesällä tähtipelaajansa Cristiano Ronaldon, kun hän siirtyi Juventukseen. Sunnuntaina Real oli täysi vastaantulija El Clásicossa FC Barcelonaa vastaan. Ronaldo kertoi France Footballin haastattelussa suhteestaan Real Madridin seurapresidentti Florentino Péreziin.

Ronaldo kertoi suoraan, ettei hänen ja Pérezin välit olleet kovin lämpimät.

– Pérez ei koskaan katsnut minua millään muulla tavalla kuin osana bisnestä. Asiat, mitä hän sanoi minulle, eivät koskaan tulleet sydämestä, Ronaldo kertoi.

Ronaldon jättämä aukko on näkynyt tällä kaudella Madridissa. Real on aloittanut kautensa todella surkeasti ja se huipentui sunnuntaina tyrmäävään 1-5-tappioon Barcelonalle.

Ronaldo koki, ettei Pérez enää pitänyt häntä niin tärkeänä kuin aiemmin. Kommentit näyttäytyvät tällä hetkellä melko omituisessa valossa, sillä Real Madridin alkukausi on ollut koko seurahistorian neljänneksi surkein, ilman Ronaldoa.

– Minusta tuntui, että seuran sisällä, eritoten presidentti (Pérez), ei enää pitänyt minua samassa arvossa kuin alussa. Presidentti katsoi minua siten, etten olisi enää välttämätön heille, Ronaldo avasi.