Vaikka Bayern München ei osto-optiotaan käyttänytkään, ei James Rodríguezille näytä löytyvän sijaa Real Madridin rosterista. Tuoreimpien tietojen mukaan alkaa näyttää vahvasti siltä, että kolumbialaisen uusi työpaikka löytyy Napolista.

Napolilainen radiokanava Crc kertoi viikonloppuna, että Real Madrid ja Napoli ovat päässeet 27-vuotiaan pelintekijän siirron mallista jo sopuun. Aivan kuten Bayern Müncheninkin kanssa tehtiin, on Jamesin määrä viettää ensi kausi Napolilla lainassa. Osto-option sijaan sopimukseen aiotaan kuitenkin kirjata tällä kertaa ostovelvoite.

Ensi kauden kattavasta lainasta Napoli maksaisi Real Madridille 10 miljoonaa euroa. Ostovelvoitteen arvosta seuroilla on kuitenkin vielä näkemyseroja. Napoli tarjoaa tiettävästi 30 miljoonaa euroa, kun Real Madrid pyytää 40 miljoonaa.

[readmore from=Rodriguez-James]

Sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista Rodríguez on lähteen mukaan jo päässyt sopuun. Palkaksi kaavaillaan 13 miljoonaa euroa vuodessa bruttona. Gazzetta dello Sportin mukaan sponsori Adidas maksaisi pelaajan palkasta 20 prosenttia.

Napolissa Rodríguez pääsisi jälleen tekemään yhteistyötä tutun valmentajan kanssa, sillä Carlo Ancelotti on valmentanut häntä aiemmin myös Real Madridissa ja Bayern Münchenissä.

Lähde: Transfermarkt