Real Madrid esitteli uuden pelaajansa – ”Elän lapsuuden unelmaani”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid esitteli brasilialaislupaus Reinierin kannattajilleen virallisesti tänään, tiistaina.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan siirto kotimaansa suurseura Flamengosta sinetöitiin jo tammikuun viimeistä edellisellä viikolla, mutta hän pääsi matkustamaan Madridiin vasta hiljattain maajoukkuekomennuksen takia.

Reinier, 18, ehti pelata Flamengon edustusjoukkueessa vain 15 ottelua, mutta onnistui vakuuttamaan Real Madridin siinä määrin, että hänestä maksettiin 30 miljoonan euron siirtokorvaus. Noissa otteluissa hän viimeisteli yhteensä kuusi maalia ja syötti kaksi.

Brassitaituri sai ensimaistiaisensa Santiago Bernabéun tunnelmasta viime sunnuntaina, kun hän oli katsomossa seuraamassa Real Madridin ja Celta Vigon välistä ottelua. Tänään hän pääsi itse huomion keskipisteeksi Los Blancosin kotipyhätössä.

– Elän lapsuuden undelmaani. Haluan olla osa tämän seuran mahtavaa historiaa, kommentoi Reinier Marcan mukaan.

– Tämä on iso onnen päivä minulle. Hala Madrid!

– Reinier, sinä olet jo Real Madridin pelaaja. Olet seurassa, jonka valitsit aina videopeleissä, lapsuutesi unelmien seurassa, hehkutti Real Madridin presidentti Florentino Pérez.

– Tämä on meille jälleen yksi erityinen päivä, koska saamme toivottaa tervetulleeksi pelaajan, joka saa meidät innostumaan. Hän on 18-vuotiaana voittanut jo Copa Libertadoresin yhdessä maailman suurimmista seuroista.

– Olet yksi maailman jalkapallon nousevista tähdistä. Haluan onnitella sinua, koska tänään monet jalkapalloon liittyvät unelmasi käyvät toteen. Elämäsi suuret haasteet odottavat sinua.