Real Madrid värväsi jälleen yhden kovan luokan brassilupauksen, kun se tiedotti maanantaina kuuden ja puolen vuoden sopimuksesta päivää aikaisemmin 18 vuotta täyttäneen Reinierin kanssa. Reinier täydentää Realin huippulupaavan hyökkäyspään brassikolmikon, johon kuuluvat jo Vinicius ja Rodrygo.

Marcan mukaan Real Madrid oli tarkkaillut hyökkäävää keskikenttäpelaajaa jo vuosien ajan. Lopullisesti seura iski Reinieriin silmänsä vuonna 2018 Dubaissa pelatussa alle 16-vuotiaiden seurajoukkueiden MM-turnauksessa. Tuolloin juuri Reinier teki selvän Realin mestaruushaaveista.

Turnauksen loppuottelussa kohtasivat Real Madrid ja Reinierin edellinen seura Flamengo. Real Madrid oli jo valmistautumassa voitonjuhliin, kunnes finaalin 95. minuutilla, ottelun viimeisessä pelitapahtumassa Reinier sai pallon selkä maaliin päin, pyörähti ympäri ja syötti Jean Carlosille, joka toi Flamengon tasoihin ja vei pelin jatkoajalle.

Mestaruus ratkesi lopulta rankkareilla Flamengon eduksi maalein 4-2. Myös Reinier onnistui upottamaan oman rankkarinsa turnauksen parhaaksi maalivahdiksi valitun Lucas Cañizaresin, legendaarisen Santi Cañizaresin pojan selän taakse.

Itse ottelussa Reinier ei maalia tehnyt, sillä Real otti pelaajan tarkkaan vartiointiin. Olihan brassinuorukainen tehnyt jo sitä ennen turnauksessa muikeat yhdeksän maalia ja antanut kahdeksan maalisyöttöä. Se riitti kisojen maalikuninkuuteen. Välierässä Borussia Dortmundia vastaan Reinier teki kolme maalia ja syötti kaksi (lopputulos murskavoitto 8-2).

[readmore from=Reinier]

Reinierin odotetaan alustavasti pelaavan kevätkauden Real Madridin kakkosjoukkueessa Castillassa, mutta myös lainapestiä toiseen seuraan pidetään mahdollisena. Sportin mukaan La Ligan sarjajumbo Espanyol neuvottelee Reinierin lainasopimuksesta Real Madridin kanssa.

Neuvotteluissa suunnitellaan Reinierille loppukauden lainaa, jota on mahdollista jatkaa kattamaan myös ensi kausi, jos Espanyol onnistuu säilyttämään sarjapaikkansa. Espanyol on Sportin mukaan toiveikas lainapestin toteutumisen suhteen.

Tällä hetkellä Reinier pelaa Brasilian nuorten maajoukkueen mukana Etelä-Amerikan olympiakarsintaturnauksessa.