Lähde: Wolverhampton löysi Raúl Jiménezille tuuraajan La Ligasta

© Kuva: Getty Images

Sansebastiálaisen SER Gipuzkoan mukaan Willian José siirtyy Real Sociedadista Wolverhamptoniin loppukauden mittaiselle lainalle.

Lainasiirrossa on mukana osto-optio, jonka Wolves voi käyttää kesällä.

Wolves kaipaa uutta hyökkääjää, sillä Raúl Jiménez on ollut sivussa jo muutaman kuukauden ajan saatuaan kallonmurtuman marraskuisessa Arsenal-ottelussa.

Real Sociedad on tiettävästi halukas päästämään irti kallispalkkaisesta kärjestään, joka on menettänyt avauskokoonpanon paikkansa Aleksander Isakille. Myös Atlético oli Willianista kiinnostunut, mutta päätyi lainaamaan Moussa Dembélén Lyonista.

Real Sociedad ja Sevilla ovat sen sijaan päässeet yhteisymmärrykseen Carlos Fernándezin siirrosta. Fernández siirtyy Sevillasta Real Sociedadiin noin yhdeksän miljoonan euron siirtosummalla.

24-vuotias Fernández on jäänyt täysin olemattomalle vastuulle Sevillassa, vaikka pelasi komean viime kauden lainalla Granadan paidassa. Viime kaudella Fernández viimeisteli 14 täysosumaa Granadassa.

Lisäksi Real Madrid ja Real Sociedad neuvottelevat Martin Ødegaardin kevätkauden lainasiirrosta, jossa olisi mukana osto-optio. Ødegaard haluaa jättää Real Madridin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.