Athletic: Raphaël Varane menossa Valioliigaan, Carlo Ancelotti luottaa vielä Eden Hazardiin ja Gareth Baleen

© Kuva: Getty Images

Kun aika on. Cristiano Ronaldo lähti vuonna 2018, Keylor Navas vuonna 2019, Zinédine Zidane toukokuussa, Sergio Ramos kesäkuussa ja nyt Raphaël Varane, 28, on myös lähdössä tänä kesänä. Vanha bändi on vähitellen hajoamassa Real Madridissa.

The Athletic uutisoi, että Varanen edustajat ovat selkeästi ilmaisseet madridilaisseuran johdolle, että heidän asiakkaansa haluaa kokeilla siipiään jossain muualla. Verkkolehden mukaan Chelsea ja Manchester City ovat jo miettineet siirron mahdollisuutta, mutta todennäköisin ostajakandidaatti on edelleen Manchester United.

Seurapuheenjohtaja Florentino Pérez on tehnyt Carlo Ancelottille tiettäväksi, että Varane saatetaan myydä, jos sopiva tarjous Madridiin ilmaantuu. Sopiva tarjous olisi noin 50 miljoonaa euroa. Italialaisvalmentaja tiedostaa myös, että Realin seurajohto on valmis kuuntelemaan Eden Hazardista, Gareth Balesta, Iscosta, Martin Ødegaardista ja Luka Jovićista tehtäviä tiedusteluja.

Ancelotti toivoo, ettei hänen tarvitsisi luopua Hazardista, 30, tai Balesta, 32. Hän pitää molempia tarpeellisina ja uskoo, että he voivat hänen avullaan palata huipulle.

Ancelotti aikoo käydä kahdenkeskisiä keskusteluja Hazardin kanssa heti EM-kilpailujen päätyttyä. Tarkoitus on valaa tähän itseluottamusta ennen ensi kauden alkua. Sama pätee Baleen. Ancelotti haluaa tietää, kuinka motivoitunut walesilainen on vielä hakemaan menestystä Realissa.

Madridilta ei odoteta merkittäviä hankintoja vielä tässä siirtoikkunassa. Pérez haluaa säästää rahaa, jotta Kylian Mbappén, 22, naaraaminen olisi mahdollista kesällä 2022. Real yrittää leikata palkkakuluja ja myydä edustusjoukkueen pelaajia, jotka eivät ole sille välttämättömiä.

Se toivoo, että Varane esiintyy edukseen EM-turnauksessa. Hyvät suoritukset voisivat korottaa hänen markkina-arvoaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.