Vinícius nousi sankariksi – Real Madrid otti vahvan kiinnityksen Mestarien liigan välieräpaikkaan Liverpoolin kustannuksella

© Kuva: Getty Images

Real Madrid voitti Liverpoolin Mestarien liigan puolivälierien avausosassa tiistai-iltana 3-1.

Real Madrid joutui otteluun ilman Sergio Ramosia ja Raphaël Varanea. Ramos kärsii lihasvammasta ja Varanella todettiin tiistaina koronavirustartunta.

Zinédine Zidanen miehistö oli avausjaksolla huomattavasti Liverpoolia parempi. Liverpool ei saanut pallon kanssa mitään aikaan ja lahjoitti Real Madridille useamman potentiaalisen maalipaikan. Liverpoolilla ei ollut avausjaksolla ainuttakaan laukausta.

Real Madrid oli huomattavasti vastustajaansa aktiivisempi ja piti pelin jatkuvasti Liverpoolin kenttäpuoliskolla.

Vinícius vei Real Madridin johtoon 27. minuutilla. Toni Kroos lähetti ylös juosseelle brasilialaiselle loistavan keskityksen. Vinícius otti pallon rinnalla haltuun ja laukoi pelivälineen varmasti takakulmaan.

Hetkeä myöhemmin Liverpoolin Trent Alexander-Arnold puski pallon vahingossa Asensiolle, joka laukoi Real Madridin kahden maalin etumatkalle.

Liverpool aloitti toisen jakson huomattavasti paremmin ja nousikin maalin päähän, kun Mohamed Salah onnistui kaventamaan ottelun 51. minuutilla. Liverpoolin hyvä alku ei kuitenkaan kestänyt kymmentä minuuttia pidempään. Liverpool hallitsi toisella jaksolla palloa, mutta ei saanut sen kanssa käytännössä mitään aikaan.

Vinícius vei Real Madridin toistamiseen kahden maalin etumatkalle 65. minuutilla. Luka Modric syötti boksissa vapaaksi jääneelle brasilialaiselle, joka laukoi pallon alakulmaan. Alisson sai kätensä väliin, mutta ei kyennyt pysäyttämään Viníciuksen yritystä.

Lopussa Liverpool haki vimmatusti uutta kavennusmaalia, mutta se jäi vain toiveeksi. Real Madrid puolusti tiiviisti, eikä antanut Liverpoolille sen suurempia maalipaikkoja.

Otteluparin toinen osa pelataan ensi viikon keskiviikkona.


PÄIVÄN VIHJE: PSG – BAYERN MÜNCHEN

Pariisin kevätilta tarjoaa aivan uskomattoman herkulliset lähtökohdat PSG – Bayern München -matsille