Real Madrid voitti Celta Vigon La Ligan 28. ottelukierroksella 3-1-lukemin.

Abanca-Balaídosilla pelatun kamppailun suurimmaksi hahmoksi nousi jälleen kerran Karim Benzema, joka on tehnyt nyt kahdeksan maalia kuuteen edelliseen otteluunsa Real Madridin paidassa.

Real Madrid on sen sijaan joukkueena jo 10 ottelun tappiottomassa putkessa, kun kaikki kilpailut otetaan huomioon.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
🏁 FT: @RCCeltaEN 1-3 @realmadriden
⚽ Santi Mina 40'; @Benzema 20', 30', @marcoasensio10 90'+4'
#Emirates | #CeltaRealMadrid

Real Madrid aloitti maalitehtailun 20 minuutin kohdalla. Toni Kroos kuljetti pallon kanssa rangaistusalueen vasemmalle kulmalle, josta hänen ovela syöttönsä löysi linjan väliin pudonneen Benzeman.

Benzema kääntyi vapaaksi toppariparin välissä ja sijoitti pallon kylmänviileästi takakulmaan. 1-0 Realille.

Vinícius Juniorilla oli erinomainen tilaisuus tuplata Realin johto hetkeä myöhemmin. Benzema keskitti pallon maalin suulle, mutta pallo kimposi brassin rintakehästä yli tyhjän maalin.

Puolen tunnin kohdalla huippuvireinen Benzema otti viimeistelyvastuun taas omille harteilleen.

Kroos riisti pallon Renato Tapialta rangaistusalueen reunalla ja tyrkkäsi sen eteenpäin ranskalaishyökkääjän jalkoihin. Benzema kääntyi boksissa ympäri ja laukoi – tällä kertaa vasempaan alakulmaan. 2-0 Realille.

B/R Football

@brfootball
Eight goals in his last six games for Karim Benzema 😤

Celta taisteli tiensä kuitenkin takaisin peliin ennen puoliaikavihellystä, kun jo yhden hyvän puskupaikan aiemmin hukannut Santi Mina toi kotijoukkueen takaisin maalin päähän 40. minuutilla.

Denis Suárez keskitti pallon boksiin vapaapotkusta ja merkkaamatta jäänyt Mina ohjasi sen taitavasti päällään Thibaut Courtois’n ulottumiin. Tilanne oli nyt enää 1-2 Real Madridin hyväksi.

[readmore from=Real-Madrid]

Toiselle puoliajalle Celta lähti aiempaa paremmalla sykkeellä. Real Madrid joutui ajoittain hyvinkin ahtaalle, kun isännät hakivat vimmatusti tasoitusta.

Celtan huippuhyökkääjä Iago Aspas latasi pallon vapaapotkusta tolppaan, kun peliä oli enää 10 minuuttia jäljellä. Sen lähemmäs tasoitusta eivät vaaleansiniset kuitenkaan päässeet ja lopulta Real ratkaisi pelin.

Lisäajan viimeisellä minuutilla Benzema vapautettiin läpi vasenta laitaa pitkin. Ranskalaishyökkääjä keskitti pallon heikommalla jalallaan maalin suulle, josta vaihdosta sisään tullut Marco Asensio ohjasi sen helposti tyhjiin.

Ottelu päättyi täten Real Madridin 3-1-voittoon, jonka ansiosta Zinédine Zidanen miehistö nousi ainakin hetkellisesti toiseksi La Ligan sarjataulukossa. Toisen puoliajan vaikeuksista huolimatta ranskalaisluotsi voi olla tyytyväinen joukkueensa esitykseen.