Real Madrid kärsi lauantaina karvaan 1-2-tappion Levantelle La Ligan 21. ottelukierroksella.

Real Madrid pysyy tuloksen myötä seitsemän pisteen päässä sarjakärki Atlético Madridista, joka on pelannut jopa kaksi ottelua vähemmän.

Ottelu alkoi Real Madridin kannalta surkealla tavalla.

Éder Militão lensi suoran punaisen kortin myötä suihkuun vain yhdeksän minuutin pelin jälkeen. Brassitoppari kaatoi Sergio Leonin alimpana miehenä, eikä rangaistuksetta selvinnyt.

Valkopaidat eivät ulosajosta kuitenkaan lannistuneet. Vain neljä minuuttia Militãon punakortin jälkeen Marco Asensio vei Real Madridin 1-0-johtoon.

Toni Kroos lähetti espanjalaistaiturin upealla ulkosyrjäsyötöllä läpiajoon, ja Asensio viimeisteli vastahyökkäyksen tarkalla laukauksella vasempaan alakulmaan.

VAR-tuomaristo harkitsi maalin hylkäämistä Ferland Mendyn mahdollisen rikkeen takia, mutta ei lopulta ohjannut erotuomaria edes monitorin äärelle.

Asensiolla oli tilaisuus tuplata Realin johto vajaan puolen tunnin kohdalla, mutta hänen laukauksensa epäonnistui huikean ensimmäisen kosketuksen jälkeen.

Levante, joka sai ottelun edetessä enemmän ja enemmän lupaavia maalipaikkoja, nousi kuitenkin tasoihin pelin 32. minuutilla.

José Luis Morales upotti pallon Thibaut Courtois’n selän taakse, kun hän laukoi kauniin puolivolleyn Jorge Miramonin keskityksestä sisään. 1-1.

Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty. Tunnin pelin kohdalla Levantelle suotiin kuitenkin kultainen tilaisuus edetä ensi kertaa johtoon.

Vinícius Junior aiheutti rangaistuspotkun myöhäisellä taklauksella aivan Realin boksin rajamailla. Courtois kuitenkin aavisti oikein ja torjui Rogerin yrityksen erinomaisesti tiehensä.

Epäonnistumisesta huolimatta Roger nosti leuan rinnastaan ja hyödynsi heti seuraavan maalipaikkansa 12 minuuttia ennen päätösvihellystä.

Enis Bardhi syötti pallon 30-vuotiaalle espanjalaiskärjelle lyhyen kulmapotkun jälkeen ja hän latasi pelivälineen pilkun tuntumasta voimalla sisään. 1-2.

Real Madrid ei saanut hyökkäyskonettaan enää käyntiin ja Levante otti kamppailusta ansaitun voiton.