Villarreal ja Real Madrid pelasivat 1-1-tasapelin Estadio de la Cerámicalla La Ligan 10. ottelukierroksella.

Villarreal jatkaa sarjakakkosena 19 pisteessä ja yhden ottelun vähemmän pelannut Real Madrid neljäntenä 17 pisteessä.

Villarreal CF English

@VillarrealCFen
#VillarrealRealMadrid | Here is how we will line up to take on @realmadriden at the Estadio de la Cerámica. Come on you Yellows! 💛

Real Madrid C.F.

@realmadrid
📋✅ ¡Nuestro XI inicial 🆚 @VillarrealCF!
@Liberbank | #HalaMadrid

Real Madrid aloitti ottelun loistavasti, kun se hyödynsi heti ottelun ensimmäisen maalipaikkansa.

Daniel Carvajal keskitti pallon boksiin, josta Karim Benzemaa paikannut kärkimies Mariano Díaz ohjasi sen taitavalla syöksypuskulla maaliverkon perukoille. Peliä oli takana vain kaksi minuuttia, kun Real Madrid siirtyi 1-0-johtoon.

Osuma jouduttiin tarkastamaan vielä VAR:lta, sillä avustava linjatuomari nosti lippunsa hämmentävästi pystyyn ennen Carvajalin keskitystä. Laitapuolustaja yritti ensin levittää pallon Lucas Vazquezille, joka oli ehtinyt jo linjan väärälle puolelle. Syöttö ei kuitenkaan koskaan häntä tavoittanut, joten osuman hylkääminen olisi ollut todella raju tuomio.

Mariano Díaz vastasi Real Madridin ainoasta laukauksesta kohti maalia. Kuva: Getty Images

Avausmaalin jälkeen Villarreal otti pelin paremmin haltuunsa. Keltapaidat hieroivat palloa vaarallisesti Real Madridin alueen edustalla, mutta selvät maalipaikat jäivät vähiin. 20 minuutin kohdalla Daniel Parejolle avautui hyvä puskusauma, mutta hänen yrityksensä meni hieman yli maalin.

Ottelun avausjakso päättyi Real Madridin ollessa 1-0-johdossa. Reisvammasta kärsivälle Paco Alcácerille olisi varmasti ollut käyttöä Unai Emeryn miehistössä.

Toisella puoliajalla Villarreal jatkoi painostamista, mutta Real Madridin puolustus kesti. 56 minuutin kohdalla Toni Kroosin huono avaus oli kuitenkin johtaa kotijoukkueen tasoitukseen, mutta Gerard Morenon viimeistely-yritys Manuel Triguerosin syötöstä meni hieman ohi maalin.

Kun ottelua oli enää vartti jäljellä, tuotti Villarrealin takaa-ajo viimein tulosta. Thibaut Courtois ryntäsi maaliltaan vastaan ja kaatoi nigerialaislaituri Samuel Chukwuezen rangaistusalueen sisällä. Pallo vietiin oikeutetusti pilkulle ja Moreno ampui sen kylmänviileästi sisään. 1-1.

Tasoitusmaalin jälkeen Villarrealille avautui vielä kourallinen puolittaisia maalintekopaikkoja. Maajoukkuetauolla loukkaantuneen Sergio Ramosin sijaan kapteeninnauhaa kantaneen Raphaël Varanen johdattama puolustuslinja ei kuitenkaan antanut periksi, vaan piti pelin tasoissa päätösvihellykseen saakka. Vieraiden vastahyökkäykset päätyivät sen sijaan joka kerta Sergio Asenjon käsiin.