Real Madrid voitti Sevillan lauantaina 2-1 La Ligan 20. kierroksella.

@SevillaFC
🚨 XI del #SevillaFC 🆚 @realmadrid:

Vaclík - Jesús Navas, Koundé, Diego Carlos, Reguilón - Fernando, Gudelj, Banega - Munir, De Jong, Vázquez.

#RealMadridSevillaFC #WeareSevilla

Ottelu käynnistyi tasaisissa merkeissä. Vaaralliset tekopaikat olivat vähissä, ja etenkin Sevillan prässipelaamisessa riitti kehuttavaa. Kotijoukkueella oli vaikeuksia päästä hyökkäyskolmannekselle hallitusti.

Hiljalleen myös Madrid sai pelistä paremmin kiinni. Se pääsi etenemään pallon kanssa syvälle vieraiden puoliskolle, mutta Sevilla piti ahdistettunakin pakettinsa tiiviisti kasassa, eikä kotijoukkue päässyt siten murtautumaan.

Vajaan puolen tunnin kohdalla Sevilla luuli jo siirtyneensä kulmapotkusta johtoon, kun Luuk de Jong puski Éver Banegan keskityksen mestarillisesti ylänurkkaan. Videotarkistuksesta kuitenkin selvisi, että Nemanja Gudelj oli rikkonut Éder Militãoa, joka vartioi kulmatilanteessa de Jongia, joten maalia ei hyväksytty.

Avausjakson viimeinen vartti mentiin täysin Sevillan komennossa, mutta tauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa. Real Madridin Luka Modrić katseli keltaista 37. minuutilla rikottuaan Fernandoa.

Ensimmäisellä puoliajalla Real Madridilla oli neljä maalintekoyritystä ja Sevillalla viisi. Kummatkin laukoivat maalia kohti kerran.

Ottelun avausosuma nähtiin 57. minuutilla. Madridilaisten kärjessä aloittanut Luka Jović syötti pallon taidokkaasti kantapäällään Casemirolle, joka chippasi sen yli Sevillan maalivahdin Tomáš Vaclíkin. 1-0.

Sevillan tasoitus syntyi kuitenkin vain hetkeä myöhemmin. De Jong kaivoi pallon rangaistusalueen tuntumassa Raphaël Varanen jaloista, leikkasi keskelle ja täräytti komean kudin takanurkkaan. 1-1.

Isäntien voittomaali näki päivänvalon 69. minuutilla. Hyökkäys näytti jo kuivuvan kasaan, mutta lopulta Lucas Vázquezin keskitys löysi Casemiron, joka puski maalin edustalta illan toisen osumansa. Ennen lauantaita Brasilian maajoukkuepelaaja oli tehnyt tämän kauden La Ligassa yhden maalin. 2-1.

1 - Casemiro has scored his first brace as Real Madrid player. Premier.

Real Madrid nousi voiton myötä sarjataulukon piikkipaikalle. Toista sijaa miehittävä Barcelona pelaa oman 20. kierroksen ottelunsa sunnuntaina. Sevilla jatkaa neljäntenä.

Artikkelia muokattu 18.1.2020 klo 19.43: Artikkelikuva vaihdettu.