Real Madrid voitti Valencian Supercopan välierissä maalein 3-1 ja eteni sunnuntaina pelattavaan Supercopan finaaliin.

Torstaina selviää, kohtaako Real Madrid finaalissa Atléticon vai Barcelonan.

Real Madrid oli ottelussa muutamia yksittäisiä hetkiä lukuun ottamatta ylivoimainen alusta loppuun. Etenkin avausjaksolla Valencia ei kyennyt luomaan ainuttakaan kunnollista maalipaikkaa ja vaikutti hyvin hermostuneelta pallon kanssa.

Real Madrid meni johtoon vartin jälkeen. Kulmapotkua antanut Toni Kroos huomasi Valencia-vahti Jaume Domènechin olevan ulkona maaliltaan antamassa neuvoja puolustukselleen ja käytti maalivahdin seikkailut hyväkseen. Kroos laukoi pallon suoraan kulmapotkusta maaliin.

Isco viimeisteli komeasti Real Madridin toisen osuman viitisen minuuttia ennen taukoa boksin keskeltä. Isco oli muutenkin hyvällä pelipäällä ja oli yksi Real Madridin parhaista.

Iscon tapaan hyvän ottelun pelannut Luka Modric vei Real Madridin jo kolmen maalin etumatkalle toisella jaksolla. Modric harhautti Valencia-puolustajat ja viimeisteli pelivälineen varmasti ohi Domènechin takakulmaan.

Dani Parejo iski Valencian ainokaisen pilkulta lisäajalla.

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane otti Marianon kentälle noin vartti ennen loppua. Kyseessä oli Marianon koko kauden ensimmäiset peliminuutit. Mariano on päässyt kauden aikana vain kertaalleen penkille istumaan. Marianon odotetaan poistuvan Real Madridista seuraavien päivien aikana.