Miten käy Real Madridin kunnianpalautuksen? – Häntäpään ryhmä säikytteli, ja lopulta iski

© Kuva: Getty Images

Real Madridin kaaoksesta ja sekasorrosta on riittänyt viime päivinä monenlaista parranpärinää. Ei kulje liigassa, ei cupissa eikä Mestarien liigassa, josta Ajax lähetti Real Madridin vihellellen lomille.

Sunnuntain on määrä olla kunnianpalautuksen ilta, kun Real Madrid vierailee sarjapaikastaan taistelevan Real Valladolidin kotistadionilla. Ottelun ensimmäinen puolituntinen viittaa kuitenkin täysin muuhun kuin Real Madridin kasvojenpesuun.

Real Valladolid säikytteli jo ensimmäisellä 20-minuuttisella ökyrikkaita vieraitaan jo kolmeen otteeseen. Draama käynnistyi 12. minuutilla, kun kotijoukkueelle tuomittiin rangaistuspotku. Álvaro Odriozola roikkui sääntöjen vastaisesti Valladolidin hyökkääjän käsipuolessa, ja sai tempustaan lisäksi varoituksen. Rankkaria ampumaan asettunut Rúben Álcaraz kuitenkin kiskaisi pilkun metrikaupalla yli maalin.

Välittömästi epäonnistuneen rankkarin jälkeen Valladolid pääsi kuitenkin maalia tuulettamaan. Sergio Guardiola pani pallon pussiin nopean hyökkäyksen päätteeksi. Tilanne kuitenkin tarkistettiin videotuomarijärjestelmä VAR:n avulla, ja maali hylättiin. Pysäytyskuva paljasti tilanteen olleen todella täpärä, kenties viiden senttimetrin paitsio.

Vain neljä minuuttia tästä Guardiola iskee uudelleen. Taas Real-faneilla olivat sydämet kurkussa, mutta jälleen tuomio on sama: paitsio, ei maalia. Nyt tilanne oli sentään vähän selkeämpi, ehkä puolen metrin paitsio.

Real Madrid ei silti oppinut säikäyttelyistä mitään, vaan 29. peliminuutilla verkko lopulta soi. Valladolid rakensi jälleen hyvän hyökkäyksen, ja 24-vuotias Anuar Tuhami vei isännät johtoon uransa ensimmäisellä La Liga -maalilla.

Realin vastaus tuli kuitenkin viisi minuuttia myöhemmin kulmapotkusta. Valladolidin maalivahti Jordi Masip nyrkkeili pallosta ohi, ja Raphaël Varane suti irtopallon tyhjään maaliin.

35 minuutin pelin jälkeen ottelua jatketaan 1-1 -tilanteessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.