Real Madrid taipui Barcelonalle Copa del Reyn välierissä yhteismaalein 1-4.

Jälkimmäinen osaottelu pelattiin Santiago Bernabéulla keskiviikkoiltana. Real voitti maalintekoyritykset peräti 14-4, mutta Barcelona vei voiton lukemin 3-0.

Ottelun jälkeen madridilaisleiri harmitteli hukattuja paikkoja.

– Olemme surullisia, koska olisimme halunneet olla loppuottelussa. Kaaduimme saappaat jalassa ja teimme kaiken mahdollisen. Emme olleet tehokkaita, ja he taas olivat hyvin tehokkaita, Realin päävalmentaja Santiago Solari sanoi lehdistölle.

– Jalkapallossa on kyse tehokkuudesta. Paikat on käytettävä. Tietysti on myös luotava tilanteita ja pelattava hyvin, mutta tässä ottelussa meillä oli paikkoja vaikka kuinka moneen maaliin.

– He tekivät maalin ensimmäisellä laukauksellaan. Heidän toinen laukauksensa oli jo 3-0-maali, sillä toinen osuma oli [Raphaël] Varanen oma maali.

Casemiro oli samoilla linjoilla valmentajansa kanssa.

[readmore from=El-Clasico]

– Teimme rajusti töitä, pelasimme todella hyvin ja loimme maalipaikkoja. Tällaista on jalkapallo. Jos ei tapa peliä tuollaista joukkuetta vastaan, se voi iskeä takaisin. El Clásicot ratkeavat tuollaisiin yksityiskohtiin.

Casemirolta kysyttiin, onko ikävä Cristiano Ronaldoa.

– Ei meidän kannata puhua pelaajasta, joka ei enää ole täällä. Meidän on puhuttava pikemminkin maailman parhaasta keskushyökkääjästä Karim Benzemasta, Viníciuksesta, Lucas Vázquezista ja [Gareth] Balesta, jotka kaikki ovat erinomaisia pelaajia.

Lue myös: