Real Madrid -leiri harmitteli hukattuja paikkoja – ”Jos ei tapa peliä tällaista joukkuetta vastaan…”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid taipui Barcelonalle Copa del Reyn välierissä yhteismaalein 1-4.

Jälkimmäinen osaottelu pelattiin Santiago Bernabéulla keskiviikkoiltana. Real voitti maalintekoyritykset peräti 14-4, mutta Barcelona vei voiton lukemin 3-0.

Ottelun jälkeen madridilaisleiri harmitteli hukattuja paikkoja.

– Olemme surullisia, koska olisimme halunneet olla loppuottelussa. Kaaduimme saappaat jalassa ja teimme kaiken mahdollisen. Emme olleet tehokkaita, ja he taas olivat hyvin tehokkaita, Realin päävalmentaja Santiago Solari sanoi lehdistölle.

– Jalkapallossa on kyse tehokkuudesta. Paikat on käytettävä. Tietysti on myös luotava tilanteita ja pelattava hyvin, mutta tässä ottelussa meillä oli paikkoja vaikka kuinka moneen maaliin.

– He tekivät maalin ensimmäisellä laukauksellaan. Heidän toinen laukauksensa oli jo 3-0-maali, sillä toinen osuma oli [Raphaël] Varanen oma maali.

Casemiro oli samoilla linjoilla valmentajansa kanssa.

– Teimme rajusti töitä, pelasimme todella hyvin ja loimme maalipaikkoja. Tällaista on jalkapallo. Jos ei tapa peliä tuollaista joukkuetta vastaan, se voi iskeä takaisin. El Clásicot ratkeavat tuollaisiin yksityiskohtiin.

Casemirolta kysyttiin, onko ikävä Cristiano Ronaldoa.

– Ei meidän kannata puhua pelaajasta, joka ei enää ole täällä. Meidän on puhuttava pikemminkin maailman parhaasta keskushyökkääjästä Karim Benzemasta, Viníciuksesta, Lucas Vázquezista ja [Gareth] Balesta, jotka kaikki ovat erinomaisia pelaajia.

Lue myös:


Italia-Itävalta: Suursuosikki jyrää ja sinä saat Italian voitosta käsittämättömän kertoimen 20.00!

1. Siirry MrGreenille ja avaa pelitili
2. Lisää Italian 1X2-voitto pelikupongille normaalilla kertoimella
3. Aseta 1€ panos Italialle Itävaltaa vastaan kertoimella 20.00
4. Jos Italia voittaa ja sinä saat 20€ puhtaana käteen – ilman kierrätystä