Real Madrid voitti vieraskentällä Levanten 2-1-lukemin. Sunnuntain viimeinen La Liga -kamppailu oli ennakkosuosikille kaikkea muuta kuin helppo ja se olisi ollut suurissa vaikeuksissa ilman kahta rangaistuspotkua.

Los Blancos siirtyi johtoon juuri ennen ensimmäisen puoliajan loppua. Luka Modricin keskitys osui Levante-pelaajan käteen ja Karim Benzema onnistui rangaistuspotkusta.

Tunnin kohdalla Levante onnistui lukuisten tilanteiden jälkeen ohittamaan Thibaut Courtois’n, kun Jose Moralesin matala keskitys tuli Marti Rogerille, jonka tarkka viimeistely painui takakulmaan.

Real Madridin pelasti kuitenkin toinen rangaistuspotku 78. minuutilla. Laukomaan tuli tällä kertaa Benzeman tilalle hetkeä aiemmin vaihdettu Gareth Bale, jolle kausi on ollut erittäin vaikea. Walesilaisen rangaistuspotku oli viileä ja hän sai nimiinsä illan voittomaalin.

OptaJose

@OptaJose
2 - Real Madrid have earned three points or recorded a victory thanks to two goals from penalty spot for the first time at least since 2013/2014 season (in all comps). Decisive

Ottelu meni lopussa entistä jännittävämmäksi, kun Nacho ajettiin ulos toisen keltaisen kortin seurauksena, mutta Levante ei onnistunut tasoittamaan kamppailua. Myös kotijoukkueen pelaaja joutui katselemaan punaista korttia, mutta Ruben Rochina oli sen saadessaan vaihtopenkillä.

Real Madrid jatkaa sarjataulukossa kolmantena. Atlético Madrid on kahden pisteen päässä ja FC Barcelona yhdeksän. Levante jatkaa keskikastissa ja sijoitus on tarkalleen 13:sta.