Real Madrid on tällä hetkellä kurimuksessa. Sunnuntaina Barcelona antoi Real Madridille oppitunnin jalkapallosta, kun se voitti kotonaan Camp Noulla El Clásicon lukemin 5-1. Real Madridin maaliero on surkealla tolalla, josta kertoo myös historian tilastot.

El Clásicon häviäminen rumasti Barcelonalle oli vain pohjakosketus Real Madridin alkukaudessa. Real on nimittäin sarjassa vasta yhdeksäntenä ja viimeisen viiden ottelun kuntopuntarissa madridilaisjoukkue on koko La Ligan viimeinen, lue juttu.

[readmore from=real-madrid]

Yksi historiallinen merkkipaalu löytyy myös maalierosta. Real on tehnyt alkukaudella 14 maalia ja päästänyt samaiset 14, kun otteluita on kasassa kymmenen. Edellinen kerta, jolloin Real Madridilla ei ole ollut positiivinen maaliero kymmenen pelatun ottelun jälkeen, on vuonna 1947.

OptaJose

@OptaJose
1947 - 2018-19 is the first time Real Madrid haven't had a positive goal difference after 10 La Liga games since the 1947-48 campaign. Average

Kaikkinensa Real Madridin alkukausi on sen seurahistorian neljänneksi huonoin, lue lisää. Surkeat otteet ovat myös tarkoittamassa päävalmentaja Julen Lopeteguille potkuja. Potkuja pidetään tällä hetkellä varmoina lähteistä riippumatta. Korvaajaksi on huhuiltu entistä Chelsea-luotsi Antonio Contea. Lisätietoja Real Madridin valmentajatilanteesta odotetaan julkistettavan maanantai-illan aikana.