Viimeksi vuonna 1947 – uskomaton tilasto kertoo paljon Real Madridin surkeudesta

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on tällä hetkellä kurimuksessa. Sunnuntaina Barcelona antoi Real Madridille oppitunnin jalkapallosta, kun se voitti kotonaan Camp Noulla El Clásicon lukemin 5-1. Real Madridin maaliero on surkealla tolalla, josta kertoo myös historian tilastot.

El Clásicon häviäminen rumasti Barcelonalle oli vain pohjakosketus Real Madridin alkukaudessa. Real on nimittäin sarjassa vasta yhdeksäntenä ja viimeisen viiden ottelun kuntopuntarissa madridilaisjoukkue on koko La Ligan viimeinen, lue juttu.

Yksi historiallinen merkkipaalu löytyy myös maalierosta. Real on tehnyt alkukaudella 14 maalia ja päästänyt samaiset 14, kun otteluita on kasassa kymmenen. Edellinen kerta, jolloin Real Madridilla ei ole ollut positiivinen maaliero kymmenen pelatun ottelun jälkeen, on vuonna 1947.

Kaikkinensa Real Madridin alkukausi on sen seurahistorian neljänneksi huonoin, lue lisää. Surkeat otteet ovat myös tarkoittamassa päävalmentaja Julen Lopeteguille potkuja. Potkuja pidetään tällä hetkellä varmoina lähteistä riippumatta. Korvaajaksi on huhuiltu entistä Chelsea-luotsi Antonio Contea. Lisätietoja Real Madridin valmentajatilanteesta odotetaan julkistettavan maanantai-illan aikana.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!