Real Madridin seurapresidentti Florentino Pérez on päättänyt Marcan mukaan antaa potkut päävalmentajalle Julen Lopeteguille.

Luotsi saa kenkää välittömästi, jos Real Madridin huominen peliesitys Mestarien liigan ottelussa Viktoria Plzeniä vastaan ei miellytä Péreziä. Pérez ja seurajohto ovat päättäneet potkuista ja ne annetaan heti, kun Real Madrid menettää pisteitä seuraavan kerran.

Viktoriaa vastaan välttämättä edes voitto ei riitä, sillä peliesityksen on oltava luokkaa loistava.

Real Madrid vierailee Barcelonan isännöitävänä El Clásicossa viikonloppuna ja Lopetegui on ensimmäisessä Clásicossaan pakkovoiton edessä, jos valmentaa vielä silloin seuraa. Muuten tuloksena on potkut.

Marcan mukaan Lopeteguin tilanne Real Madridin peräsimessä on kriittinen. Vain täydellinen nykyisen vireen käännös voisi muuttaa Pérezin päätöksen, joka on lehden mukaan käytännössä lopullinen.

Castillan päävalmentaja Santiago Solari on vieläkin Real Madridin ykkösvaihtoehto Lopeteguin korvaajaksi. Myös Roberto Martínez ja Antonio Conte ovat vaihtoehtoja, vaikka yksikään kolmesta ei täysin vakuuta seurajohtoa. Silti seurajohdon mielestä jokainen kolmikosta herättää enemmän luottamusta kuin Lopetegui.