Real Madrid kohtaa keskiviikkona (31.10. klo 20.30) vieraissa Copa del Reyn ottelussa kolmannella sarjatasolla pelaavan UD Melillan. Voit katsoa ottelun suorana livestream-lähetyksenä ilmaiseksi TV:stä.

Real Madridin viikko on ollut varsinkin seuran toimistolla tuulinen. Murskatappio Barcelonalle El Clásicossa sinetöi päävalmentaja Julen Lopeteguin potkut. Väliaikaisesti Reali luotsaa Castillaa valmentanut Santiago Solari.

Kriisi on oikea sana kuvaamaan Real Madridia tällä hetkellä. Alkukausi on ollut Realille koko seurahistorian neljänneksi surkein. Viimeisen viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna Real Madrid on koko La Ligan viimeinen, saldona neljä tappiota ja yksi tasapeli. Sarjasijoitus La Ligassa on tällä hetkellä yhdeksäs.

Realin seurajohto ei nähnyt enää muuta vaihtoehtoa kuin antaa potkut viime kesänä päävalmentajaksi palkatulle Lopeteguille. Real perusteli päätöstään muun muassa sillä, että joukkueen laatu ja tulokset eivät ole kohdanneet, ja kauden tavoitteet ovat vielä saavutettavissa, joten kelkka voidaan vielä kääntää.

Suunta pitäisi muuttaa heti keskiviikkona cupissa Melillaa vastaan. Voit katsoa Real Madridin ottelun ilmaiseksi ja suorana TV:stä. Alla ohjeet.

Näin näet Real Madridin ottelun:

TV:n livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä 100% talletusbonuksen.

Livestream ohjeistus:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
3. Voit katsoa nyt Real Madridin cup-ottelun ilmaiseksi.

Loukkaantumiset lisähuolena

Kaiken kukkuraksi Real sai pahoja loukkaantumishuolia El Clásicosta. Peräti viisi tärkeää pelaajaa on sivussa keskiviikon cupin ottelusta.

Topparit Raphaël Varane sekä Jesus Vallejo ovat sivussa, jonka lisäksi laitapuolustajat Marcelo sekä Dani Carvajal ovat loukkaantuneena. Myös hyökkääjä Mariano Díaz on sivussa loukkaantumisen takia.