El Clásicon TOP 3 flopit: Huipputopparit tuuliajolla

© Kuva: Getty Images

Real Madridin peli kynti syvällä myös sunnuntain El Clásicossa. Barcelona ryöpytti Camp Noulla arkkivihollistaan suvereenisti 5-1 (lue raportti).

La Liga.com listasi ottelun kolme floppia.

3. Gareth Bale

Balella oli vaikeuksia murtautua erinomaisesti oikeaa laitaa vartioineen Sergi Roberton taskusta. Walesilainen pääsi laukomaan pelissä vain kahdesti ja oli liki näkymätön.

Ainoa yritys kaukaa maalilta. Varoitettu Bale otettiin lopulta vaihtoon toisessa puoliskossa Realin ollessa takaa-ajoasemassa.

2. Sergio Ramos

Yleensä kapteeni Ramos on se Realin alakerran suurin tukipilari. Eipä ollut tänään.

Ramosille tuttu taistelu jokaisesta pallosta loisti poissaolollaan. Toppari jätti vartioinnin usein puolitiehen ja sortui helppoihin virheisiin pallon kanssa.

Ramosilla oli myös roolinsa Barcelonan 4-1-maalissa. Realin kippari ohjasi vartalolla pallon suoraan Sergi Roberto, joka vapautti keskeltä Luis Suárezin maalintekoon.

1. Raphael Varane

Mitä ihmettä Varanelle on käynyt Ranskan maailmanmestaruuden jälkeen? Ramosin topparipari on ollut syksyllä vain varjo viime kausien tasostaan.

Varane jatkoi tänään viime viikoilta tutulla holtittomalla linjalla. Se kulminoitui parhaiten ennen Barcelonan 2-0-maalia. Luis Suárez karkasi Varanelta ja ranskalainen iski napaa päin typerästi napeilla jaloille.

Varanen rike huomattiin VAR-tarkastuksen jälkeen, josta seurasi Suárezin maali pilkulta. Puolustajan peli päättyi toisen puoliskon alussa vaihtoon.

Joni Ahokas

Twitter:@AhokasJoni