Barcelonan päävalmentaja Ernesto Valverde ei usko Real Madridin luovuttavan tämän kauden suhteen Julen Lopeteguin potkuista huolimatta.

Madrid tiedotti maanantaina, että 14 ottelun ajan joukkuetta luotsannut Lopetegui jättää tehtävänsä. Hänen viimeiseksi pelikseen jäi 1-5-tappio Barcelonalle.

Lopeteguin tilalle nostettiin väliaikaisesti reservijoukkueen valmentaja Santiago Solari, mutta uudeksi vakituiseksi käskyttäjäksi on povattu muun muassa Antonio Contea ja Roberto Martínezia.

Valverdelta kysyttiin, onko madridilaisilla edessä niin sanottu muutosvuosi, jonka aikana päähuomio ei ole mestaruuksien jahtaamisessa, vaan pelin kehittämisessä.

– En usko, että sellaista on olemassa. Madrid on samanlainen joukkue kuin me olemme, he tulevat iskemään takaisin. Olen varma siitä. He eivät ole (tällä hetkellä sarjassa) kärkijoukossa, mutta kausi on vielä aikaisessa vaiheessa, sanoi Valverde FourFourTwon mukaan.

– En tiedä, onko Real Madrid vaarallisempi vai ei Solarin tultua penkin päähän. Sanoin aikaisemmin, että Real Madrid on aina vaarallinen ja se on yksi vaikeimmista vastustajista mestaruustaistossa.

– He ovat mukana jokaisessa kilpailussa ja pyrkivät mestaruuteen, kuten me ja loputkin joukkueet.