Raúl González valmentaa kuluvalla kaudella Real Madridin B-joukkue Castillaa kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda B:ssä.

Joukkueen kausi on ollut vaikea ja viime kaudella nousukarsintoihin selviytynyt Castilla on parhaillaan kaukana paikasta nousukarsintoihin.

Marca kertoi jutussaan, millainen Raúl on valmentajana. Lehden mukaan Raúl on kieltänyt pelaajiltaan muun muassa merkkivaatteet ja kalliit kuulokkeet. Raúlin kerrotaan sanoneen pelaajilleen, etteivät he voi mennä pelaamaan muun muassa Las Rozasin kaupunginosaan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 600 euron laukut mukanaan.

Lehden mukaan edustusjoukkueen pelaajat saavat vapaasti pukeutua, kuten tahtovatkaan, mutta Castillassa kaikki pelaajat käyttävät samanlaista asua pelipäivänä ja stadionille saapumisen yhteydessä. Raúl on tuonut Castillan pukukoppiin Marcan tietojen mukaan antiglamourin.

– Kaikkien on käytettävä vain ja ainoastaan seuran antamia vaatteita ja kenkiä. En halua nähdä minkäänlaisia henkilökohtaisia vaatteita, Raúlin kerrotaan todenneen pelaajilleen.

Raúl yrittää saada päätöksillään pelaajat ymmärtämään, että Real Madridin olosuhteet ja Castillan pelaajille maksettavat palkat ovat valtavia verrattuna muiden samassa sarjassa pelaavien joukkueiden palkkoihin.