Real Madrid sai kapteeninsa takaisin – Koeman tietää Ramosin merkityksen

© Kuva: Getty Images

Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman on varma, että Real Madridin puolustus on vaikeampi murrettava, kun joukkueen kapteeni ja ykköstoppari Sergio Ramos on jälleen pelikuntoinen.

Ramos, 34, loukkasi polvensa La Ligan edellisellä kierroksella, eikä kyennyt pelaamaan Mestarien liigassa Šah’tar Donetskia vastaan. Ukrainalaisseura haki Madridista voiton lukemin 3-2.

Tänään, lauantaina, Ramos on kuitenkin jälleen käytettävissä, kun Barcelona isännöi Real Madridia Camp Noulla (lue lisää El Clásicosta)

– Olen varma, etteivät he jätä yhtä paljon tilaa vastustajalle kuin viime peleissä, kommentoi Koeman Goalin mukaan.

– Odotamme Madridin olevan tiiviimpi. Heille on tärkeää, että Ramos pelaa.

– Hän on yksi parhaista toppareista ja hän on mahtava hahmo kentällä. Ramos voi vaikuttaa Madridiin lauantaina.

Myös Koeman saa tärkeän puolustajan takaisin käyttöönsä, sillä laitapuolustaja Jordi Alba on selättänyt aiemmin tässä kuussa saamansa reisivamman. Hollantilaisluotsilta kysyttiin, pystyykö Alba, 31, aloittamaan Madridia vastaan.

– Pelaaja sen viime kädessä sanoo. Hän tietää itse, onko kunnossa vai ei. Minun on myös kysyttävä siitä lääkäreiltämme, joten meidän on odotettava.

– Minusta kaikki on mennyt todella positiivisesti, mutta meidän on odotettava, tapahtuuko harjoituksissa jotain. Jos ei, niin hänellä on hyvä mahdollisuus päästä pelaamaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.