Myrsky Real Madridin yllä ei ota laantuakseen, päin vastoin.

Joukkue on tällä hetkellä melkoisessa kriisissä. Sarjasijoitus on yhdeksäs, El Clásico hävittiin viikonloppuna maalein 1-5, päävalmentaja Julen Lopetegui sai maanantai-iltana potkut eikä seuraajasta ole tietoa.

Otsikoissa on viime aikoina ollut myös Realin kapteeni Sergio Ramos. Peliesitykset eivät ole olleet toivotunlaisia tällä kaudella. Harjoituksissa tallentui videolle, kun Ramos kimpaantui nuorelle Sergio Reguilónille ja tälläsi pallon kahdesti tätä päin (katso tästä).

Clásicon jälkeen Ramos ripitti julkisesti Casemiroa, joka oli hetkeä aiemmin purkanut tuntojaan lehdistölle (lue tästä). Real Madridin fanipäädyn kannattajaryhmä Grada de Animación asettui Casemiron puolelle ja suunnittelee mielenilmausta Ramosia kohtaan ensi viikonlopun otteluun (lue tästä).

[readmore from=Real-Madrid]

Tuoreimpana käänteenä Espanjassa puhuttaa Ramosin somekäyttäytyminen. Instagramissa eräs Ramos-fani kirjoitti postauksen, jossa hän haukkui Real Madridin. Nimeltä postauksessa haukuttiin Thibaut Courtois, Nacho ja Raphaël Varane. Ramos ja Marcelo saivat ainoina melko puhtaat paperit.

– Miksi Courtois on maalivahtimme? Tietääkö hän edes olevansa maalivahti? Hyödytön, kamalaa puolustamista, postauksessa puhistiin.

– Nacholta kaikkien aikojen huonoin suoritus. Varane ei tiennyt, mitä pitäisi tehdä sen jälkeen kun hänestä tuli maailmanmestari.

– Marcelo ja Ramos olivat ainoita, jotka tekivät edes jotain, vaikka heiltäkin nähtiin puolustuspään virheitä.

– Keskikenttä? Sitä ei ollut. Hyökkäys? Ei näkynyt. Valmentaja? Saa potkut…

On hyvin mahdollista, että Ramos joutuu lähiaikoina selittelemään, miksi hän tykkäsi moisesta postauksesta.