Ivan Rakitic vertasi itseään tyttäreensä: ”Minulta vietiin pallo, ja nyt olen surullinen”

© Kuva: Getty Images

10 peliä, 255 minuuttia. Siinä kaikki. Barcelonan monivuotinen luottopelaaja Ivan Rakitic on joutunut tällä kaudella pahemman kerran paitsioon, sillä vaihtopenkki on tullut tutummaksi kuin juuri koskaan aiemman uran aikana. Barcelonan avauskokoonpanossa kroatialainen keskikenttäpelaaja on ollut vain kerran, syyskuussa pelatussa vieraspelissä Granadaa vastaan.

Barca-luotsi Ernesto Valverde on luottanut tällä kaudella enemmän Frenkie de JongiinArthuriin ja Arturo Vidaliin, ja Rakitic on tyystin sivuraiteella. Kaksi edellistä sarjaottelua hän katseli kokonaan vaihtopenkiltä.

Miehen onkin huhuttu mielivän tammikuussa siirtoa esimerkiksi Italiaan, eikä hänen tuore haastattelunsa ainakaan huhuja hillitse. Rakitic nimittäin myönsi täysin suoraan, kuinka myrtynyt nykyiseen tilanteeseen on.

– Miten jalkapalloilija voisi nauttia tästä tilanteesta? Kysyn usein, miltä pienestä tyttärestäni tuntuu, kun häneltä viedään lelu? Hän on surullinen. Minusta tuntuu samalta. Minulta vietiin pallo, ja nyt olen surullinen, Rakitic totesi Movistar+:n Universo Valdanon haastattelussa, joka julkaistaan kokonaisuudessaan torstaina.

Kroatian marraskuun maaotteluista Rakitic jäi akillesjännevaivan takia pois, mutta muuten hän on ollut pääosin terve. Siksi uusi tilanne niin raskaasti pänniikin.

– Näytän mielelläni tunteeni. Itkeminen ei ole minulle ongelma, ja kun on juhlan aika, juhlin eturivissä.

– Ymmärrän ja kunnioitan valmentajan ja seuran päätöstä. Olen kuitenkin antanut Barcelonalle todella paljon yli viiden täällä viettämäni vuoden ajan, ja haluaisin jatkaa nauttimista. Se on minulle kaikkein tärkeintä, Rakitic jatkoi.

– Olen 31-vuotias, en 38. Totta puhuen koen olevani parhaimmillani.

Eiköhän viimeistään näiden lausuntojen jälkeen huhumylly ota Rakiticin siirron suhteen oikein kunnolla kierroksia.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.