Barcelonan huippulupaukseksi kutsuttu keskikenttäpelaaja ei aio poistua seurasta – ei enää edes harjoittele ykkösjoukkueen kanssa

© Kuva: Getty Images

20-vuotiasta Riqui Puigia on luonnehdittu yhdeksi Barcelonan junioriakatemia La Masian lahjakkaimmista pelaajista pitkään aikaan.

Seuran oma kasvatti pelasi viime kaudella uransa kolme ensimmäistä ottelua Barcelonan edustusjoukkueen kanssa. Kausi sujui muuten B-joukkueen riveissä, mutta Puig harjoitteli jatkuvasti edustusjoukkueen kanssa.

Puigin tilanne Barcelonassa on muuttunut varsin radikaalisti. Puig ei nimittäin enää kuulu edustusjoukkueen harjoitusrinkiin eikä ole siten päässyt kertaakaan edes Ernesto Valverden nimeämään kokoonpanoon tällä kaudella.

Puig kertoi maanantaina, ettei harkitse seurasta poistumista, vaikka pallotaituri pelaakin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Barcelonan reservijoukkueessa.

– Haluan jäädä tänne. Olen täällä onnellinen. Joku seurajohdosta puhui isäni kanssa, mutta meille ei ole kerrottu sen tarkemmin, mitä seura haluaa tehdä kanssani. Edustusjoukkueen kanssa saat vain harvoin mahdollisuuksia ja mielestäni olen pelannut hyvin, kun olen saanut niitä. On ymmärrettävä, että Valverdella on paljon pelaajia keskikentälleen, Puig totesi.

– Olen aina sanonut haluavani jäädä Barcelonaan. Tällä hetkellä en suunnittele seurasta poistumista. Tällä hetkellä voin sanoa jääväni.