Pogbat eivät luovuta – veli vetoaa Real Madridiin hankinnan toteutumiseksi

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedissa kauden jo aloittanut Paul Pogba on kertonut avoimesti halustaan etsiä uusia haasteita. Ranskalaistähti on maininnut muun muassa Real Madridin ja Juventuksen mahdollisina seuroina, joissa hän haluaisi pelata.

Pogban veli Mathias Pogba, joka pelaa jalkapalloa Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla, on nyt kommentoinut veljensä tilannetta espanjalaisessa televisio-ohjelma El Chiringuitossa.

− (Real Madridin seurapresidentti) Florentino [Pérez] voi vielä hankkia veljeni Madridiin, Mathias Pogba vetosi Realin pomoon.

Manchester United on aiemmin tänä kesänä asettanut Pogban hinnaksi huimat 200 miljoonaa euroa. Mathias ei pidä hintaa sopivana, mutta uskoo, että Real Madrid voi silti saada Paul-veljen itselleen. Mathias Pogba kokee Unitedin syyllistyvän ylihinnoitteluun.

− Veljeni ei ole 200 miljoonan euron arvoinen pelaaja, mutta sellaiset siirtomarkkinat ovat nykyisin. United kysyy varmasti paljon rahaa, mutta 200 miljoonan arvoinen hän ei ole.

Real Madrid aloittaa kautensa lauantaina Celta Vigoa vastaan. La Ligan siirtoikkuna umpeutuu kuitenkin vasta toinen päivä syyskuuta, joten pelaajia voi hankkia vielä runsaan kahden viikon ajan.

Mathias Pogban mielestä Real Madridin kannattaisi tehdä vielä peliliikkeitä. Hänen mukaansa päävalmentaja Zinedine Zidanen joukkue ei vielä ole valmis kauteen.

− Kenet Zidane tarvitsee? Minun veljeni tietysti, ja hänen lisäkseen toisen keskikenttäpelaajan.

La Liga starttaa perjantaina 16.8! Tilaa C More Total nyt, saat ensimmäisen viikon ilmaiseksi! Tarjous on voimassa pe-su koodilla LALIGA osoitteessa: cmore.fi/koodi. Käy klikkaamassa itsesi sisään ja varmista paikkasi espanjalaisen huippujalkapallon parissa!


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!