Barcelonan keskikenttäpelaaja Miralem Pjanić on turhautunut vähäiseen peliaikaansa.

Bosnia-Hertsegovinan maajoukkuetähti liittyi Barcelonaan viime kesänä Juventuksesta vaihtokaupassa, jossa Arthur Melo siirtyi toiseen suuntaan.

Pjanić, 30, on ollut jokaisessa tämän kauden Mestarien liigan ottelussa Barcelonan avauksessa, mutta La Ligassa hän on päässyt aloituskentälliseen vain kerran ja pelannut sarjapeleissä yhteensä vain 170 minuuttia.

Pjanić sanoi Gazzetta dello Sportin haastattelussa, ettei ymmärrä, miksei päävalmentaja Ronald Koeman luota häneen La Ligassa.

– Pitäisikö minun pelata enemmän? Kyllä, ja sitä haluan. En suoraan sanottuna edes ymmärrä tämän tilanteen syytä. Se on selvää, että haluan pelata enemmän.

[readmore from=Barcelona]

– Tiedän, että minulla on paljon annettavaa, ja olen aina pelannut hyvin, kun valmentaja on tarvinnut minua.

– En tiedä, mitä voisin tehdä enemmän. Minä harjoittelen, olen valmis.

Pjanićilta kysyttiin, aikooko hän odottaa maltilla vuoroaan.

– En ole tyytyväinen, enkä voi olla. En ole ikinä urallani hyväksynyt sitä ajatusta, että olisin pelaamatta, enkä hyväksy sitä nytkään.

– Saa nähdä, olen valmis. Minä harjoittelen hyvin ja odotan, mutta en voi tehdä sitä loputtomiin. Tämä on todella herkkä tilanne, joka ei sovi minulle.

Pjanić kuitenkin sanoi, ettei hän kadu sitä, että jätti Italian ja suuntasi Barcelonaan.

– Olen tyytyväinen seuraani ja joukkuekavereihini. Vietin yhdeksän todella kaunista vuotta Italiassa, ja suoraan sanottuna kaipaan niitä.

– Vietin mahtavia hetkiä Romassa ja Juvessa. Nyt minulla on tämä uusi haaste maailman suurimmassa seurassa ja minun on päästä peliin takaisin mukaan.

– Tämä oli jotain uutta, ja halusin kokeilla tätä.