Piqué toivoo ettei Lopetegui saisi potkuja – lähetti myös viestin Espanjan päävalmentajalle Enriquelle

© Kuva: Getty Images

Gerard Piquéllä taisi olla melko hyvä ilta eilen.

Piqué heilutteli viittä sormea katsomolle, kun Barcelona oli kaatanut Real Madridin El Clásicossa lukemin 5-1. Ottelun jälkeen Piqué vastaili toimittajien kysymyksiin.

– On onnellinen olo. Tämä oli tärkeä tulos ja fiilis on katossa. Joukkue on parempi viikko viikolta. Me pelasimme todella korkealla tasolla ilman parasta pelaajaamme, Piqué sanoi.

Piquétä itseään on kritisoitu kovasti alkukauden aikana. Mies oli huojentunut, kun nyt kulki ihan mukavasti.

– Minun oli jo aikakin päästä omalle tasolleni. Kritiikki motivoi nostamaan tasoa.

– Me haluaisimme pitää nollat jokaisessa ottelussa, mutta siellä kentällä on vastustajakin. Nyt me puolustimme todella hyvin. Ilman [Lionel] Messiä puolustimme muodolla 4-1-4-1. Madrid ei saanut luotua kovin montaa vaarallista tilannetta.

Piquéltä kysyttiin, onko seitsemän pisteen päähän kärjestä jäänyt Real Madrid nyt ulkona mestaruustaistelusta.

– Vuosia sitten me olimme 13 pisteen päässä ja nousimme sieltä. He tulevat hengittämään niskaamme, sillä me olemme seuroja, joita velvoittaa voittaminen.

Mitä todennäköisimmin Real Madridin päävalmentaja vaihtuu ennen joukkueen seuraavaa ottelua. Piqué itse pitäisi mielellään Julen Lopeteguin edelleen Madridin puikoissa.

– Jalkapallo on sairasta, etenkin suurissa seuroissa. En tiedä, saako Julen pitää työpaikkaansa, mutta toivon että hän saisi jatkaa Real Madridissa.

Lopuksi Piqué lähetti vielä terveiset Espanjan maajoukkuetta luotsaavalle Luis Enriquelle, joka on jättänyt Jordi Alban maajoukkueen ulkopuolelle. Alba oli jälleen näkyvä hahmo ja syötti yhden maalin El Clásicossa.

– Toivon, että Luis Enrique miettii vielä ja ottaa Jordi Alban maajoukkueeseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.